İstanbul Avrupa Yönetici İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Yönetici
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü SP BİNA VE TESİS YÖNETİM A.Ş

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'ndeki yeni site projemiz için aşağıdaki özelliklere sahip Site Müdürü alınacaktır. İş Tanımı: * Site içerisindeki hizmetlerin 24 saat sorunsuz yürütülmesini sağlamak ve meydana gelebilecek muhtemel aksamalar için ger..

İstanbul Avrupa / Tümü Spormack

Firmamız bünyesinde İnternet Mağazası yönetme tecrübesi olan, kendine güvenen, pozitif yöneticilere ihtiyacımız vardır..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Balkaya Okulları

GENEL NİTELİKLER - Üniversitelerin lisans eğitimi veren ilgili bölümlerinden mezun (İşletme, İnsan Kaynakları, Çalışma Ekonomisi vb.), - İşe alım ve değerlendirme konusunda en az 3 yıl deneyimli, - Başarının takım çalışmasından geçtiğine inanan, - Tercihen İngilizce b..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Beyin Takımı Reklamcılık

Reklamcılık sektöründe global firmalara hizmet veren şirketimizde, Muhasebe ve finans konusunda tecrübeli, E-Defter, E-fatura, genel muhasebe, dönem sonu işlemleri dahil olmak üzere muhasebe işlemlerinin sorumluluğunu alabilecek çalışma arkadaşı aramaktayız, Zirve programı kullanmaktayız...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Biçen Gıda

Yönettiği mağazada satış hedeflerinin gerçekleşmesi için çalışanları sevk ve idare eden mağazanın yönetiminden sorumlu en üst seviyedeki yetkili personeldir. İŞİN TANIMI: - Müşteri ihtiyaçlarını tespit edip en iyi hizmeti sunmak, - Ürünlerin belirlenen standartta ve kalited..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Erbay İnvest Gayrimenkul

Beylikdüzü Bölgesinde yer alan firmamız merkez ofisimize Proje Satışları , Konut Satış ve Kiralama İşlemlerini yapabilecek , tapu işlemleri hakkında bilgisi olan , Personel Satış Eğitimleri verebilecek deneyimli Ofis Müdürü arıyoruz. ARANAN NİTELİKLER ; * Deneyimli ( En az 2 yıl ..

İstanbul Avrupa / Şişli Aker İnşaat Enerji Taahhüt Ticaret Ltd

Betonarme yapılarda şantiye şefliği yapmış, minimum 5 yıl tecrübeli, referans gösterebilecek, İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden, prestijli projelerde görev almış , hakediş, metraj hazırlamada tecrübeli, inşaat mühendisi / inşaat teknikeri aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Elmas İlaçlama

İLAÇLAMA ŞİRKETİMİZE -SAHADA OLAN ELEMANLARIMIZIN TAKİBLERİNİ YAPABİLECEK -ELEMAN ALIMLARI, ELEMAN YÖNETİMİNİ ÜSTLENEBİLECEK -ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK -ŞİRKET İÇİ YÖNETİM DE YER ALABİLECEK -İSTANBUL UN SEMTLERİNİ İYİ BİLEN -İNSAN İLİŞKİL..

İstanbul Avrupa / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz hizmet sektöründe faaliyet gösteren kurumsal müşterimiz için “Satış Pazarlama Yöneticisi’’ arayışımız bulunmaktadır. İŞ TANIMI; . Farklı kanallar ile müşteri portföyünü genişleterek, ürün ve hizmetlerin mevcut veya yeni müşterilere satışını..

We are going to develop a new live-streaming application and online social media platform. We aim at providing a creative and innovative tool for communication and interaction between hosts and audience. Recently, we are looking for a candidate for our position of Talent Manager. Talen..