İzmir Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Aşçı Yardımcısı
İzmir / Tümü Tuana Denizcilik

TUANA DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak Aşçı / Aşçı Yardımcıları alınacaktır. Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde 2500-3500 TL - Dolar yabancı bayraklı gemilerde verilmektedir. Sabıka kaydın..

İzmir / Karşıyaka Pizza By Tony

KARSIYAKA`DA BULUNAN ITALYAN PIZZA CAFE ISLETMEMIZE, ASCI YARDIMCISI ALINACAKTIR...

İzmir / Gaziemir Tantunizm Yöresel Tat

tantuni ustası aranmaktadır..

İzmir / Konak Damga Denizcilik

DAMGA DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak vasıflı vasıfsız personeller alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE Maaşlarımız Türk bayraklı gem..

İzmir / Karşıyaka Zeytinyağlı Gıda

Mutfak elemanı olarak çalışabilecek ve bermaride durabilecek daha önce gıda alanında çalışmış, tecrübesi olan tercihen Hijyen ve Sanitasyon Belgesi olan personel alımı yapılacaktır...

İzmir / Aliağa TAVUK DÜNYASI

İZMİR MAVİŞEHİR MAVİBAHÇE AVM TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZDE MARİNE EDİLMİŞ HAZIR ÜRÜNLERİ IZGARA VE TAVA YARDIMIYLA PİŞİRMESİNİ YAPABİLECEK EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ....

İş Tanımı Şirketimiz bünyesinde bulunan yemekhanemizde; * Günlük yaklaşık 500 kişilik yemek faaliyetini planlamak ve dağıtımını sağlamak, * Yemekhane faaliyetlerindeki tüm hazırlıkları planlamak ve eksiksiz olarak yapılmasını sağlamak, * Günlük/Haftalık mutfak ihtiyaçlarını b..

İzmir / Karşıyaka TAVUK DÜNYASI

MAVİŞEHİR DEKİ ŞUBEMİZE MUTFAKTA ÇALIŞACAK HİJYEN KURALLARINA RİAYET EDEBİLECEK EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ........