İzmir Aşçı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Aşçı

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İzmir / Karşıyaka Ege Özel Grup

Ege Özel Grup bünyesinde yer alan RESTORANT/CAFE' de görevlendirilmek üzere tecrübeli "Aşçı Yardımcısı" alınacaktır. İrtibat için 0507 876 72 53 numaralı telefondan Alper Bey'den bilgi alabilirsiniz...

dikilide bulunan otelimize alakart asçisi ariyoruz. Lojman + 2500 tl maas verilecektir...

İzmir / Çeşme Lapis Port Sörf Hotel

ALAÇATI DAKİ BUTİK OTELİMİZ İÇİN MUTFAKTA GÖREVLENDİRMEK ÜZERE AŞÇI ARAMAKTAYIZ. KAHVALTI VE SNACK MUTFAĞA HAKİM OLMASI YETERLİDİR. LOJMAN VARDIR...

İzmir / Bayraklı Kuşçu Hukuk Bürosu

Hukuk Büromuzda görevlendirilmek üzere; - İki katlı büronun genel temizliği, 20 kişiye yemek yapabilecek - Tercihen çay + ikram + yemek dağıtma konusunda tecrübeli - Mutfak işleyişine hakim, pazar ve market alışverişi yapabilecek - Dış görünümüne önem veren - İnsan iliş..

İzmir / Foça Alize Tatil Köyü

Alize Tatil Köyü'ne deneyimli aşçı aranmaktadır...

İzmir / Karşıyaka Panino Pizza Bostanlı Subesı

Karşıyaka'nın en prestijli semti Bostanlı'da önümüzdeki günlerde hizmete başlayacak olan şubemiz için - Yiyecek, İçecek sektöründe kariyer hedefleyen - Pizza ustalığı konusunda en az 2 yıl deneyimli - Dış görünüm ve kişisel bakım konularında titiz, özenli - Takım çalışmasına ..

İzmir / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..

FABRİKAMIZA MUTFAK VE TEMİZLİK ELEMANI ALINACAKTIR. FABRİKA PERSONELLERİNE GÜNLÜK OLARAK 1 VEYA 2 DEFA PERSONEL YEMEĞİ 3 DEFADA ÇAY SERVİSİ ÇIKARTABİLECEK GÜNLÜK OLARAK OFİS VE MUTFAK TEMİZLİĞİ YAPABİLECEK OFİSLERE VE GELEN MİSAFİRLERİMİZE ÇAY SERVİSİ YAPABİLECEK..