İzmir Bakım Elemanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Bakım Elemanı
İzmir / Konak Tech Servis

Kurumsal Alanda Hizmet Veren Şirketimize Sahada çalışacak Bilişim Teknik Servis Elemanları Alınacaktır. Aranılan Özellikler: *Bilgisayar Bakım Onarım *Güvenlik Kamerası Kurulum -Onarım * Ağ sistemi Yapısı..

İzmir / Kemalpaşa Egemet Ege Metal

GENEL NİTELİKLER • Endüstri Meslek Liselerinin veya Meslek Yüksekokullarının metal işleri, makine ve motor bölümlerinden mezun • Tercihen Dövme veya Otomotiv Yan sanayi sektöründe Mekanik Bakım Teknisyeni olarak minimum 1 yıl çalışmış • Teknik resim ve montaj resimlerini okuyabilen..

İzmir / Çiğli NEMAK TÜRKİYE

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız için "Yardımcı Tesisler Elemanı" arayışımız bulunmaktadır. * Meslek lisesi ve MYO'ların Makine, Torna-Tesviye, Kaynak ve Metal İşleri gibi bölümlerinden mezun, * Kalorifer, hidrofor ve atık su sistemlerinin bakım ve onarımını yapabile..

İzmir / Çiğli NEMAK TÜRKİYE

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız için "Elektrik Bakım Elemanı" arayışımız bulunmaktadır. * Meslek Lisesi yada MYO'larının Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun, * Tercihen otomasyon, PLC, CNC veya robot konularında bilgi sahibi, * 3 vardiya sistemine uygun ..

İzmir / Bornova Çimstone

Sürekli gelişen dinamik yapısıyla, doğaya ve insana verdiği değerle yaşam kalitesini arttırmayı ilke edinen işletmemizde takım arkadaşı olarak bizlerle çalışacak, aşağıda yer alan özelliklerde "Elektrik Bakım Ustası" aranmaktadır. • Meslek Yüksek Okulu Makine/Elektrik Bölümü veya Endüs..

AHŞAP PALET ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA; MAKİNE ELEKTRİK ARIZALARI KONUSUNDA TECRÜBELİ PANOLAR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN BUCA GAZİEMİR AYRANCILAR TORBALI GÜZERGAHLARINDA İKAMET EDEN PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR...

GENEL NİTELİKLER Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren lider firmamız AMCOR TOBACCO PACKAGING A.Ş İzmir Farbrikamızda görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklerde "Mekanik Bakım Operatörü" arıyoruz. - Meslek Yüksek Okulu veya Meslek Liselerinin Makine, Torna Tesviye, Meta..

İzmir / Tire Sütaş

GENEL NİTELİKLER Sektörünün lider markası Sütaş’ta, uzmanlardan oluşan ekibin bir parçası; sütün ve yaptığı işin iyiliğine inanan, sosyal sorumluluk bilinciyle çalışan bir ailenin üyesi olmak ister misiniz? İzmir Tire'de, 2016 yılının ilk yarısında faaliyete geçecek olan yeni tes..

ÜRETİM FİRMASINDA PNÖMATİK DOLUM MAKİNALARININ BAKIM ONARIMINDA EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ERKEK ELEMAN...

İzmir / Çiğli Norm Civata

Bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS 16949, ISO 14001, ISO 9001:2008, Q1, EN 14399-1 CE kalite belgelerine sahip üstün kalite politikası ve geniş ürün yelpazesi ile sektöründe öncü şirketimizde aşağıdaki görev tanımı ve yetkinliklere sahip "Mekanik Bakım Elemanı" alınacaktır. • M..