İzmir Bulaşıkçı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Bulaşıkçı
İzmir / Narlıdere KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz.Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur. 30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüz..

İzmir / Karşıyaka TAVUK DÜNYASI

İzmir Mavibahçe Avm'de çalışmak üzere iş disiplini olan, hijyen kurallarına riayet edecek bulaşıkçı arkadaşlar arıyoruz...

İzmir / Konak Renaissance Izmir Hotel

Uluslararası Marriott International oteller zincirine bağlı olarak hizmet veren Renaissance Izmir Hotel bünyesinde çalışacak Engelli Personel aranmaktadır. Bu ilan sadece Engelli Adaylar için genel bir başvuru ilanıdır. (İşkur'a kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosu kapsamında değerlen..

İzmir / Bornova Firma Adı Gizli

* Toplu yemek üretiminde deneyimli, * Kara kazan bulaşık deyimi olan, * Yemek servis hizmetinin yapıldığı projede yemek sonrası çıkan tabak,bardak,çatal,bıçak, kaşık vs .bulaşıklarının yıkanması, yemek yapma ekipmanlarının ve ünitelerinin temizliğinde görev alacak, * Hijyen kurall..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İzmir / Bornova Börülce Restaurant

Tecrübeli veya hızlı öğrenmeye ve uygulamaya yatkın, Esnek çalışma saatlerine uyumlu, Takım çalışmasına yatkın, İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü, Kişisel görünümüne özen gösteren, Tercihen askerliğini tamamlamış, Dinamik, dikkatli, düzenli, takipçi Ulaşım sorunu olmayacak şekilde ikamet e..

İzmir / Balçova Nobilipark

restoranımıza düzenli çalışmaya ihtiyacı olan tecrübeli bulaşıkçı alınacaktır...

İzmir / Bayraklı Hastane Kantini

ACİL!!! Hastane kantininde Bulaşık ve tost işlerinde çalışacak 30-40 yaş arası bayan eleman aranıyor. SSK+ ASGARİ ÜCRET+ YOL+ YEMEK Sigara içilmemesi tercihimizdir...