İzmir Danışman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Danışman
İzmir / Gaziemir Trend Gayrimenkul Yatırım

TREND GAYRİMENKUL İZMİR FİRMAMIZ KURUMSAL FİRMA OLUP AYDIN HOLDİNG KURULUŞUDUR ..... * Kendine Güveni Olan * Giyimine Dikkat Eden * Diksiyonu Düzgün * Enerjisi Yüksek * Güleryüzlü * Tecrübeli - Tecrübesiz * Eğitimler Kurumsal Firmamız..

İzmir / Bornova Turyap Evka3

- Gelirinizi kendi performansınızın belirlediği, - Başkasının koyduğu değil, kendinizin belirlediği hedeflerin peşinde koşacağınız, - Saat esaslı değil, performans esaslı çalışacağınız, - İşten çıkarılma kaygısının olmadığı, - Yaln..

İzmir’de Gayrimenkul Danışmanı olarak; •İnsan ilişkileri kuvvetli, Ekip çalışmasına inanan, •Saha çalışmasını benimseyebilecek, •Girişimci ruha sahip, İş ahlakına önem veren, •En az lise mezunu, diksiyonu düzgün, •25 yaş ve üzeri, ARAÇ sahibi ..

İzmir / Konak Alpa Tur

Kurumumuzda çalıştılmak üzere; Üniversite mezunu, Tercihen Yurtdışı Vize işlemlerinde veya turizm sektöründe tecrübeli, Akıcı Ve düzgün diksiyonu olan, Telefonda iletişim ve problem çözme yeteneği güçlü, Şikayet yönetiminde başarılı ve müşteri bağlılığı yaratabilen,..

İzmir / Bornova Korkmaz İnşaat

gayrimenkul danışmanlığı inşaat sektörü araç kullanabiliyor bilgisayar kullanabiliyor olma şartı...

İzmir / Konak Draft Yurtdışı Eğitim

İş Tanımı: "Yurtdışında üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin programlara uygunluğunu tespit ederek doğru yönlendirmelerde bulunmak" olarak kabaca tarif edilebilir. Bize göre "eğitim danışmanı" öğrencinin kayıt gibi bürokratik işlemlerinde yönlendirici olmanın da ötesinde, öğrenci ..

İzmir / Torbalı Efem Danışmanlık

Hem Kurumsal Hem Saygın Bir işim olsun isteyenler... Maksimum Kazanç elde edebileceğiniz bir sistemde Çalışma Arkadaşları Arıyoruz. Sürekli Eğitim, sürekli gelişime açık... 20 ila 35 yaş arası Bay veya Bayan, Tecrübeli veya Yetiştirilmek Üzere doğru insanlar aramaktayız. ..

İzmir / Torbalı Efem Danışmanlık

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; NE YAPTIĞINI BİLEN, SAYGILI, GELİŞİMCİ, TAM ZAMANLI ve PART TIME (STAJ da olabilir) ELEMAN ALINACAKTIR...

İzmir / Konak Irmak Gayrimenkul

HATAY BETONYOL'DA OLAN EMLAK OFİSİMİZE DENEYİMLİ -DENEYİMSİZ GAYRİMENKUL DANIŞMANI ELEMAN ARANIYOR...