İzmir Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Depo Sevkiyat
İzmir / Konak Duyar Rulman Ltd Şti

İLANIN TAMAMINI OKUMADAN BAŞVURMAYINIZ ! AŞAĞIDA BELİRTİLEN NİTELİKLER SİZDE MEVCUTSA BAŞVURUNUZ. İş yerimiz 1. Sanayi Sitesindedir. Halkapınar metro karşısı. Yapılacak işin genel anlamda tanımı : Müşterilerimizden gelen siparişlerin depomuzda bulunarak paketle..

İzmir / Balçova Berk Gıda Koska

DEPOMUZDA NETSİS BİLEN, TİTİZ, TEMİZ, DÜZENLİ, STOK TAKİBİNİ YAPACAK EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ...

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İzmir / Tümü Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde İzmir'deki şubemizde görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, tercihen endüstri meslek lisesi mezunu İzmir'de ikamet eden Microsoft Office programlarını kullanabilen Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip Aske..

Görev Tanımı: • Depo faaliyetlerini, başta yasal şartlar olmak üzere; tanımlanmış süreçler, kılavuzlar ve politikalar doğrultusunda yürütmek Aranılan Özellikler: • En az lise mezunu olmak • Forklift ehliyetine sahip olmak • İletişim, ekip yönetebilme, takım çalı..

İzmir / Konak Egem Eğitim Yayınları

NİSAN AYINA KADAR YAYINEVİMİZE BÜYÜK PANELVAN ARAÇ KULLANABİLEN , SORUMLULUK ALABİLECEK DEPODAN SORUMLU PERSONEL ALINACAKTIR...

İzmir / Gaziemir Pfw Havacılık Sanayi

Havacılık Sanayinde Gaziemir, Ege Serbest Bölge'de ( ESBAŞ) Airbus ve Boeing firmaları için yapısal parçalar ve boru sistemleri üreten firmamızda “Mal Giriş-Çıkış Operatörü” olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aranmaktadır. • Meslek Yüksekokulu & M..

İzmir / Konak Duyar Rulman Ltd Şti

İş yerimiz 1. Sanayi Sitesindedir. Halkapınar metro karşısı. Yapılacak işin genel anlamda tanımı : Müşterilerimizden gelen siparişlerin depomuzda bulunarak paketlenmesi ve sevkiyata hazırlanmasıdır. Çalışacak elemanın ağır kaldırma problemi olmaması gerekmektedir. Depomuzda ki ko..

İzmir / Tümü Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde İzmir'deki şubemizde görevlendirilmek üzere; *En az lise mezunu, tercihen endüstri meslek lisesi mezunu *İzmir'de ikamet eden *Microsoft Office programlarını kullanabilen *Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip ..

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde, Üretim Planlama Yöneticisi'ne bağlı olarak görev yapacak 'Depo Operatörü' arayışımız bulunmaktadır. •Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun, •Depo operasyonu konusunda en az 2 yıl deneyim..