İzmir Ekip Üyesi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Ekip Üyesi
İzmir / Konak Ares Halk Sağlığı

istanbul anadolu yakası veya avrupa yakasında izmir antalya ikamet eden ehliyetli veya ehliyetsiz yaya olarak çalışsak veya araç ile çalısacak tercihen biosidar urun uygulayıcısı sertifikasına sahip esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek dürst ilkeli titiz işini severek yapacak sırumluluk sa..

İzmir / Bayraklı Ares Halk Sağlığı

İzmir geneli ilaçlama sektörün de faliyet gösteren firmamız için tam gün çalışma arkaşı alınacaktır...

İzmir / Karşıyaka Mcdonald's

Döner - iskender üzerine çalışmakta olduğumuz işletmemize BORNOVA bölgesinde çalışacak A2 ehliyete sahip paket elmanı aranmaktadır...

İzmir / Konak Fame City

FAMECITY’DE İŞ İLE EĞLENCEYİ BİRBİRİNE KARIŞTIRIYORUZ… Famecity, bowling bilardo, restaurant, çocuk oyun merkezi alanlarındaki hizmetleri, profesyonel bir organizasyonun çatısı altında toplayan; eğlence sektöründe Türkiye'nin en farklı ve yenilikçi işletmesi olmayı hedefleyen bir oluşumdur…..

İzmir / Konak Model Event And Wedding

Düğün, davet ve kurumsal organizasyonlarımızda görev alabilecek dönemsel, yarı zamanlı(part-time), esnek çalışma saatlerine uyumlu, güleryüzlü, prezentabl, diksiyonu düzgün, özgüvenli takım arkadaşları arıyoruz...

İzmir / Tümü Bisquitte

Bisquitte KOMŞU KAHVE Alsancak Kıbrıs Şehitleri'nde olan Bisquitte'in kardeş markası KOMŞU KAHVE'de görevlendirilmek ve yetiştirilmek üzere bizim gibi mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seven takım arkadaşları arıyoruz ! Güler yüzlü, empati kurabilen Hızlı, dinamik, ..