İzmir Grafiker İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Grafiker
İzmir / Gaziemir Koçsa İnşaat

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız için Corel Draw programına hakim, tasarım konusunda deneyimli, katalog ve broşür tasarımında farklı çizgiler oluşturabilen Güler yüzlü ve insan ilişkileri gelişmiş, Diksiyonu düzgün, Tam Zamanlı çalışabilecek Bayan çal..

İzmir / Konak Oware Ambalaj

BAYAN GRAFİKER ARIYORUZ 2003 yılından bu yana AMBALAJ SEKTÖRÜ'nde hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere flexo baskı makinelerinde kullanılan klişeler konusunda deneyimli ISLAK MENDİL VE STİCK ŞEKER GRAFİK TASARIMI VE KLİŞEYE HAZIRLANMASI görevini üstlenecek, "GRAFİKER" aramaktayız. ..

İzmir / Balçova Medyatik Fikir

Farklı işler yaratmak isteyen, bu anlamda bakış açısını, vizyonunu ve ufkunu genişletip üst düzey işlere imza atacak, idealist bir kadroda yer alarak bu anlamda kendini ve bizleri de geliştirecek takım arkadaşlarına ihtiyacı vardır. * Reklamcılık veya ajans deneyimi olan, * Takım ..

İzmir / Karabağlar Pozitif Form Ve Matbaacılık Ltd.

Ağırlıklı olarak maliye anlaşmalı evrak basımı yapan Matbaamıza Bu konuda tecrübesi olan Coreldraw , adobe, photoshop kullanabilen grafiker alınacaktır...

İzmir / Gaziemir Ea Bilişim Teknolojileri

Şirketimizin Grafik Animasyon İçerik bölümünde çalışmak üzere, photoshop, illustrator programlarına hakim. Hayal gücü geniş ve çizim yapabilme yeteneğine sahip, içerik yönetimi ve makale yazım tekniklerini bilecek şekilde grafik çalışmaları yapabilen 1 (BAYAN) Çalışma arkadaşı ihtiyacımız bulu..

İzmir / Balçova Dilek Matbaa

Corel Draw kullanımı konusunda çok iyi, Photoshop ve Illustrator programları konusunda orta seviye de bilgi sahibi, Müşteriye karşı esnek davranabilecek, Birebir müşteri ile tasarım yapabilecek, Hızlı ve tasarım konusunda tecrübe sahibi, Bay arkadaş için askerlik hizmet..

İzmir / Konak Fikir İşler

Fikir İşler firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafik / Arayüz Tasarım ilanlarına göz atabilirsiniz.Fikir İşler Grafik / Arayüz Tasarım ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Çiğli Pgt İç Mimarlık

Pgt İç Mimarlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Pgt İç Mimarlık Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Hasajans Sağlık Medya Basın Yayın firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker - Tasarımcı ilanlarına göz atabilirsiniz.Hasajans Sağlık Medya Basın Yayın Grafiker - Tasarımcı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..