İzmir Güzellik Uzmanı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Güzellik Uzmanı
İzmir / Konak Mavi Işık Plus

Firmamız 10 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiyenin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavı ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bi..

İzmir / Konak Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşağıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan bir adet özgeçmişiniz ile lütfen şubelerimize müracaat ediniz. maaş 1500-2500 tl arası olup personelin tecrube ve..

Alsancak Kıbrıs Şehitleri Civarında Bulunan Güzellik Merkezimize Bölgesel İncelme ve Epilasyon Konusunda Tecrübeli ve Deneyim sahibi estetisiyenler aranmaktadır. Merkezimizde Kullanılan Bölgesel incelme Ekipmanları LPG ve G5 Vibromasaj Cihazları ve ÜTÜLEME EPİLASYON Teknolojisi Kullanıl..

İzmir / Konak Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşağıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan bir adet özgeçmişiniz ile lütfen şubelerimize müracaat ediniz. ANKARA Kızılay ve Bahçelievler subeleri için ..

Türkiye'nin en büyük Güzellik ve Estetik Zinciri olan Essi'nin; - İzmir Buca, - İstanbul Kadıköy ve Osmanbey (Nişantaşı), şubeleri için iş ciddiyetine sahip, uzman estetisyen pozisyonu için çalışma arkadaşları aramaktayız. - Ekip çalışmasına yatkın, - Tercihen ü..