İzmir Komi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Komi
İzmir / Gaziemir My House Cafe Restaurant

Gaziemir MY HOUSE CAFE ve MYHOUSE PLUS CAFE&BRASSERİE de çalışmak üzere FULL TİME VE PART TİME komiler alınacaktır. Gaziemir ve yakınlarında oturanlar tercih edilecektir...

İzmir / Bornova Selera Cafe Restaurant

Bornova Homeros Vadisi Selera Restaurant'ta çalışmak üzere, 17-28 yaşları arası Deneyimli ya da yetiştirilmek üzere, Bornova'ya kolay ulaşabilir bir konumda ikamet eden, Servis personeli yardımcılığı, komilik ve diğer yardımcı hizmetlerde görev alabilecek, vardiyalı çalışma s..

İzmir / Gaziemir My House Cafe Restaurant

Gaziemir MY HOUSE CAFE ve MYHOUSE PLUS CAFE&BRASSERİE de çalışmak üzere part time komiler alınacaktır. Gaziemir ve yakınlarında oturanlar tercih edilecektir...

İzmir / Konak Alins Cafe Restaurant

* Tercihen en az lise mezunu * Tercihen Restoran sektöründe deneyimli, * Yiyecek/İçecek sektöründe kariyer hedefi olan, * Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek * Dinamik, diksiyonu düzgün, prezentabl, * Dış görünümüne öze..

İzmir / Bornova Selera Cafe Restaurant

Selera Cafe Restaurant firmasının aktif ilanlarına veya diğer Servis Elemanı Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Selera Cafe Restaurant Servis Elemanı Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..