İzmir Kurye İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Kurye
İzmir / Narlıdere KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz. Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur.30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüz..

Tire'de bulunan şubemizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, Tire ilçesinde ikamet eden, ..

İzmir / Tümü Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan transfere gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan transferden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve transferden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan ..

İzmir / Gaziemir Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Güney Ege Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Gaziemir Transfer Merkezi'nde çalıştırılmak üzere; - Tercihen Lise mezunu, - Askerlikle ilişiği bulunmayan, - Ekip çalışmasında başarılı, - Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, - 40 yaşını aşmamış, - Vardiyalı çalışab..

Genel Nitelikler: Ege Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum s..

İzmir / Konak Bear A. Ş.

A2 Ehliyetine sahip, güvenli sürüş tekniklerini bilen ve özen gösteren, kişisel emniyet, araç ve ekipman güvenliğine uygun davranan, her zaman Trafik kurallarına dikkat eden, Takım çalışmasına uyumlu, dinamik ve çalışkan, müşteri memnuniyetine özen gösteren, renkli, canlı, enerjik ve arkadaşça bir o..

İzmir / Balçova Fısh Fısh Balıkçı

Narlıdere'de faaliyet gösteren Fish Fish Balıkçı'ya A2 ehlyetli paket servis personeli alınacaktır​. Hijyene ve kişisel bakımına özen gösteren, dinamik, güleryüzlü, tecrübeli takım arkadaşları arıyoruz. Maaş + Sigorta+ Yemek Mesai saatleri 11 ile 21 arasınd..

İzmir / Karşıyaka Mcdonald's