İzmir Merchandiser İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Merchandiser

Ulusal zincir gıda firmamız için; Türkiye genelinde ulusal zincir marketlerde gıda markamız için , stok vb. ürün reyonlarından sorumlu olacak, ürün bulunurluk ve reyon denetimi görevlerini üstlenecek takım arkadaşları aranmaktadır.Tercihen mobil /yaya merchandiser vb. görevlerde tec..

Ulusal zincir restaurant firmamız için; Türkiye genelinde avm ve merkezi lokasyonlardaki sabit noktalarda satış ve ön sipariş reyonlarında çalışacak servis personelleri aranmaktadır.Tercihen market,restaurant vb. iş yerlerinde ön sipariş ve servis tecrübesi olan .Dış görünüşüne özen..

İzmir / Karşıyaka HALKA GRUP

Bünyemizde Hizmet Verdiğimiz Elektronik Grubu Ürünlerimizin Satışında Çalışacak Bilişim Teknolojileri ya da Elektik Elektronik sektörlerinde deneyimli BAY/BAYAN personel aranmaktadır. Çalışmamız 20 Haziran-20 Temmuz 2016 olarak dönemsel başlayacak olup ilerleyen dönemlerde performansa ..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Sezonluk Yaya Merch arayışındayız; Çeşme' de çalışabilecek Sezonluk Çalışabilecek ( Mayıs -Eylül aralığında) 18-30 yaş Bay&Bayan Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf..

İzmir / Çeşme HALKA GRUP

Bünyemizde hizmet verdiğimiz Alkollü içecek grubu firmamızda ÇEŞME'de ikamet eden SEZON boyunca rut dahilindeki ÇEŞME mağazalarındada raf destek personeli olarak görev alacak BAY&BAYAN merch aranmaktadır. Prezantabl 20-30 yaş arası ÇEŞME ikameti zorunludur. Merch olara..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Sezonluk Merch arayışındayız; Sezonluk Çalışabilecek ( Mayıs -Eylül aralığında) 18-30 yaş Bay&Bayan Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek e..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Merch arayışındayız; Sezonluk Çalışabilecek ( Mayıs -Eylül aralığında) 20-30 yaş Bay&Bayan Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikle..

İzmir / Çeşme Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Uluslararası gıda markasının yaz döneminde yazlık bölgelerde nokta ziyareti ve reyon düzenlemelerinde görev alacak aşağıdaki kriterlerde Merchandiser aranmaktadır. Özellikler; * İlgili marka ürünlerinin marketlerde reyon düzenlemesini ve tanıtımını yapa..