İzmir Öğretmen İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Öğretmen

ALANINDA DENEYİMLİ DİKSİYONU VE İLETİŞİMİ İYİ EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN FİZİK ÖĞRETMENİ ARIYORUZ..

İzmir / Karabağlar Sarı Papatya Anaokulu

ÇOCUK GELİŞİMİ VE OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ DİPLOMALI KIZ MESLEK VEYA LİSANS MEĞZUNU ENERJİK,YENİLİKLERE AÇIK,GÜLER YÜZLÜ,SABIRLI ,ÇOCUKLARLA İLETİŞİMİ GÜÇLÜ ,ÇALIŞTIĞI ORTAMI BENİMSEYEN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İzmir / Karşıyaka Mutlu Çocuklar Gündüz Bakımevi

Okulumuz bünyesindeki 5-6 yaş gruplarında görevlendirilmek üzere;OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ alınacaktır • Üniversitelerin,Yüksek okulların veya meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun • Çocu..

İzmir / Narlıdere Çocukça Bir Akıl

İzmir Narlıdere bölgesinde bulunan Anaokulumuza OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ arıyoruz. Başvuracak öğretmenlerimizin -Çocuklarla iletişimi güçlü -Takım çalışmasına uygun -Yaratıcılığına güvenen -Kendini geliştirmeye açık ve ilgili bölümlerden mezun olmalar..

İzmir / Karşıyaka Özel 3 Elma Anaokulu

Kurumumuzda çalışacak, anaokulu deneyimi olan, dinamik İngilizce Öğretmenleri arıyoruz...

LÜTFEN İLANI TAM OKUDUKTAN SONRA BAŞVURU YAPINIZ. Karşıyaka Gizli Zeka'da beraber çalışabileceğimiz, * Sabah 09:00 - Akşam 19:00 saatleri arasında cumartesi-pazar da çalışabilecek, * Çocuklarla iletişimi kuvvetli, güler yüzlü, * Sigara kullanmaya..

İzmir / Konak Englısh Fast

*İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ VEYA DENGİ MEZUNU *ÖĞRETMEYİ SEVEN,ARAŞTIRMACI *GELİŞMEYE AÇIK,EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU *YETİŞKİN VE ÇOCUK GRUPLARINA EĞİTİM VEREBİLECEK *DERS ÜCRETLİ HAFTA İÇİ HAFTA SONU PART TİME ÇALIŞACAK *TÜRK VE YABANCI UYR..

İzmir / Konak Ege Sistem Okulları

Şubelerimizde tam zamanlı görevlendirilmek üzere BRANŞ ÖĞRETMENLERİ alınacaktır. Not: 1 - Öncelikli olarak TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 2 - Formasyon gerekmektedir...

İzmir / Konak Ege Etüt Eğitim Merkezi

Göztepe'de bulunan kurumumuz için İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır. *Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun *Pedagojik formasyonu olan *En az 3 yıl deneyimli *Seviyeli, güler yüzlü, esnek çalışma saatine uyum sağlayabilecek, takım ve ekip ruhuna sahip *Gel..

İzmir / Menderes Özel Ev Gibi Butik Anaokulu

Aranan Şartlar; Üniversitelerin -İngilizce Öğretmenliği -İngiliz Dili ve Edebiyatı -Mütercim Tercümanlık (İngilizce) bölümlerinden mezun VEYA -TOEFL 85-90 Puan -IELTS 6.5-7 Puan -Advance C1 ve üzeri seviyesi -Yurt dışında ingilizce konuş..