İzmir Sekreter İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Sekreter
İzmir / Konak Ekler Pompa

FİRMAMIZ SU POMPALARI VE FİTTİNGS MALZEME SATIŞI VE PAZARLAMASI YAPAN BİR FİRMADIR. FİRMAMIZIN ÖN MUHASEBE VE SEKRETERLİK İHTİYACINI GÖRMEK İÇİN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ. NETSİS PROĞRAMI KULLANABİLEN TERCİHİMİZDİR...

İzmir / Buca Metin Medikal

BUCA İLÇE BELEDİYE ARKASI MEDİKAL FİRMASINDA TELEFONLRA BAKACAK VE BİLGİSAYAR KULANABİLECEK BAYAN ELEMANLAR.......

İzmir / Bornova Kral Emlak

İZMİR BORNOVA GEDİZ CADDESİNDE FAAİLYET GÖSTERDİĞİMİZ KRAL GAYRİMENKUL OFİSİMİZE FİZİĞİ VE DİKSİYONU DÜZGÜN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. MAAŞ+YEMEK+YOL+ŞİRKET HATTI. MAAŞ KARŞILIKLI GÖRÜŞÜLÜP BELİRLENECEKTİR...

İzmir / Buca Metin Medikal

BUCA İLÇE BELEDİYE ARKASI MEDİKAL FİRMASINDA TELEFONLRA BAKACAK VE BİLGİSAYAR KULANABİLECEK BAYAN ELEMANLAR.......

İzmir / Konak Oware Ambalaj

YÖNETİCİ ASİSTANI ARIYORUZ 2003 yılından bu yana AMBALAJ SEKTÖRÜ'nde hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere ambalaj konusunda müşteri ilişkilerini yönetebilecek, teklif ve satın alma konusunda deneyimli "YÖNETİCİ ASİSTANI" aramaktayız. *Aktif araç kullanabilen, *Öncesinde..

İzmir Buca'da 9 yıldır hizmet vermekte olan KAZANIM ETÜT MERKEZLERİ nin bucakoop'ta bulunan 2.şubesinde görevlendirilmek üzere halkla ilişkiler & sekreterya görevini yapacak personel alımı yapılacaktır. etüt merkezimizde müdür asistanı gibi çalışacak ,dış görünüşüne özen gösteren,diksiy..

İzmir / Bornova Harli Ayakkabı

Ayakkabı imalat fabrikasının showroom bölümüne ; Gelen misafirleri karşılayacak, Çay - kahve servisi yapacak, Telefon trafiğini yönetebilecek, İnsan ilişkileri güçlü Diksiyonu düzgün, Çalışma arkadaşı aranmaktadır...

İzmir / Çiğli Hıdır Emlak

* Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı üzerine faaliyet gösteren Firmamıza Ofis içerisinde Bayan Sekreter Departmanina ihtiyaç duyulmaktadır. Aranan ; " En Az Lise Mezunu " Uzun Vadeli Çalışacak " Ofis içerisinde Evrak Takibi " Güler Yüzlü " Dış Görünüşüne Özen g..

İzmir / Konak Oware Ambalaj

YÖNETİCİ ASİSTANI ARIYORUZ 2003 yılından bu yana AMBALAJ SEKTÖRÜ'nde hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere ambalaj konusunda sahada satış temsilciliği görevini üstlenecek, "SATIŞ TEMSİLCİSİ" aramaktayız. *Aktif araç kullanabilen, *Öncesinde muhasebe ve satın alma deneyim..

İzmir / Kemalpaşa Asia Prefabrik

Firmamızda görevlendirmek üzere halka ilişkiler personeli alınacaktır. * En az lise tercihen önlisans meğzunu * Bilgisayar bilgisine sahip, office proğramları kullabilen * İletişimi kuvvetli, * Kariyer hedefi olan ve uzun soluklu çalişmaktan yana olan * Diksiyo..