İzmir Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Teknik Uzman

İş Tanımı  1988 yılından beri Yangın ve Gaz Algılama Sistemleri üretimi, satışı ve teknik servis hizmeti vermekte olan şirketimizin teknik servis bölümünde görev alacak çalışma arkadaşı aramaktayız.   Şirket dışı verilen Teknik Se..

İzmir / Tümü Hilton Izmir

İş Tanımı  İşletmemizin Teknik Servis departmanı bünyesinde çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni aramaktayız.     İş Tanımı: İşletmemizin, Teknik Servis departmanı bünyesinde oluşturulan bakım planlarına uygun olarak, açılan iş emirleri v..

İzmir / Tümü YÖNTEM KOZMETİK A.Ş

İş TanımıYöntem Profesyonel şirketimiz, Wella Professionals, SP, Sebastian, SP Just Men, Londa vb. profesyonel saç boyası ve saç bakım ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.Şirketimizin büyüyen organizasyonunda, kuaför kanalımızda ''Saç Bakım Uzmanı'' ..

İş TanımıHavacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan şirketimizin,  Hat Bakım Müdürlüğü' ne bağlı olarak İstanbul /İzmir istasyonlarımızda görevlendirilmek üzere Kabin Teknisyeni arıyoruz.Aranan Nitelikler-Lise, önlisans veya lisa..

İş Tanımı  Havacılık sektörünün önde gelen kurucularından biri olan şirketimizin, Hat Bakım Müdürlüğü’ ne bağlı olarak İstanbul ve İzmir’de uçak yapısal tamir , bakım ve onarımlarında görev alacak Lisanslı Yapısal Uçak Teknisyeni arıyoruz...

İş Tanımıİba.Valresa-İzmir  Yurtiçi Pazarlama & Satış Müdürlüğü'nde görevlendirilmek üzere 'Teknik Servis ve Pazar Geliştirme Sorumlusu' aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinden, tercihen Kimya/Kimya ..

İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Her tür bina yapımı, bakım ve onarımı ve tadilatı işleri için hazırlanan proje ve tasarılara bağlı olarak sevk ve idare edilmesinden sorumlu olarak çalışmak. Biten işlerle ilgili evrakları dosyalamak, arşivlemek ve raporlamak, Yıl..

İş TanımıÜniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, Çelik konstrüksiyon imalatı konusunda en az 5 yıl deneyimli, Çelik imalatında teknik ofis uygulamalarına hakim, İleri seviyede İngilizce bilen, X Steel programını iyi derecede kulla..

İş TanımıÇEŞME'DE BULUNAN 5 YILDIZLI  OTELİMİZ DE ÇALIŞMAK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. Aranan Nitelikler* TERCİHEN 5 YILDIZLI OTEL DENEYİMİ OLAN  * SOĞUTMA VE KLİMA SİSTEMLERİ HAKKINDA BİLGİ VE EĞİTİMİ OLAN  * VARDİYALI ÇA..

İzmir / Tümü DATAGRUP

İş TanımıTüm ürün ve hizmetlerimiz için bina içi altyapıyı hazırlar, müşteri lokasyonunda kurulum yapar ve sonrasındaki talep ve arızaların giderilmesini sağlar.Aranan Nitelikler  TURKCELL&SUPERONLİNE Fiber kurulumlarında gö..