İzmir Usta İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Usta

Genel Nitelikler: Sürekli gelişen dinamik yapısıyla, doğaya ve insana verdiği değerle yaşam kalitesini arttırmayı ilke edinen işletmemizde takım arkadaşı olarak bizlerle çalışacak, aşağıda yer alan özelliklerde 'Mekanik Bakım Ustası' aranmaktadır. • Meslek Yüksek Okulu, Endüstri M..

İzmir / Çiğli Araz Mutfak Mobilya

İZMİR ÇİĞLİDE Kİ ATÖLYEMİZE ALANINDA DENEYİMLİ MOBİLYA USTASI ARANIYOR. ARANAN NİTELİKLER MOBİLYA İMALATI YAPABİLECEK YATAR DAİRE,PVC,KESİM EBATLAMA VE DOLAP İMALAT VE MONTAJINDAN ANLAYAN MOBILYA USTASI ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA SAATLERİMİZ 08:30 18:30..

İzmir / Menemen Meba Reklamcılık

-Reklam tabela sektöründe daha önce çalışmış -Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen -Açıkhava reklam işlerinde montaj tecrübesi olan -Gelişmeye açık -Takım çalışmasına uyumlu -Az tecrübeli veya tecrübeli -İyi iletişim ..

İzmir / Menemen Meba Reklamcılık

1987 yılından beri Açıkhava Reklamcılık sektöründe hizmet veren firmamızda 'Kaynakçı' aramaktayız. -Argon,Gazaltı,Elektrik kaynağı bilen -Gelişmeye açık -Takım çalışmasına uyumlu -Az tecrübeli veya tecrübeli -İyi iletişim kurabilen -İzmir'de ikamet eden..

İzmir / Menemen Meba Reklamcılık

-Aplikasyon(Uygulama) yapabilen -Araç kaplama,vinil folyo uygulama konusunda tecrübeli -Reklam tabela ve kasaları konusunda tecrübeli -Gelişmeye açık -Takım çalışmasına uyumlu -Az tecrübeli veya tecrübeli -İyi iletişim ku..

İzmir / Menemen Meba Reklamcılık

1987 yılından beri Açıkhava Reklamcılık sektöründe hizmet veren firmamızda 'Cnc Router Operatörü' aramaktayız. -Tabela sektöründe kullanılan malzemeleri Cnc Tezgahında kesebilecek. -Az tecrübeli veya tecrübeli -İyi iletişim kurabilen -Bilgisayar bilgisi olan -Gelişmeye..

İzmir / Konak KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz. Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur. 30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yü..

İzmir / Karabağlar Ermat Makina Ltd. Şti

Firmamız endüstriyel tip temizlik ekipmanları ( DİZEL YOL SÜPÜRÜCÜLERİ , BASINÇLI YIKAMA, ZEMİN YIKAMA MAKİNELRİ V.S) konusunda dünya devi 3 markanın yetkili bayisi dir. bu alanda servis içi ve servis dışında disiplinli çalışabilecek deneyimli usta alınacaktır. ARANAN ÖZELLİKLER;..

İstanbul ve Anadoluda ki şubelerimizde OTO EKSPERTİZ TEKNİSYENİ olarak çalışacak eleman aramaktayız. Tercihen Otomotiv konusunda deneyimli kaporta, boya, mekanik ve elektrik ustaları veya yetiştirilmek üzere otomotiv konusunda eğitim veren meslek okulu ve yüksek okul mezunları alınacaktır...

İzmir / Bornova Mekiç Elektrik Elektronik

İş Tanımı Endüstriyel İşletmeler ,Process Otomasyon ve Enerji santralleri ( GES ) Sektöründe hizmet veren Şirketimizin Saha İşlerinde Çalıştırılmak üzere ELEKTRİK TEKNİSYENİ / USTASI aranmaktadır. Aranan Nitelikler * Tercihen askerliğini yapmış veya en az 2 Yıl tecilli..