İzmir Uzman Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman Yardımcısı

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız lider bir bankanın Direkt Satış Ekibinde görev alacak 'Kredi Kartı Bölge Satış Temsilcileri' arıyoruz   Bankanın kredi kartı, kredi, pos ve diğer ürünlerine uygun müşteri profilini belirleyerek, müşter..

İzmir / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıTürkiyenin önde gelen bankalarının mevcut projelerinde çalışmak üzere; Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 24-32 yaşları arasında, - Bireysel emeklilik satış ekiplerinde en az 2 yıl Takım Lideri ve/veya İşe Alım Yetkilisi ola..

İzmir / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş Tanımı Türkiyenin önde gelen bankalarının mevcut projelerinde çalışmak üzere; Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 24-32 yaşları arasında, - Kredi kartı satış ekiplerinde en az 2 yıl Takım Lideri ve/veya İşe Alım Yetkilisi ola..

İş Tanımı  *Planlamanın ihtiyaç bildirmiş olduğu malzemelerin yurtiçi-yurtdışı tedarikçilerden teminini sağlamak, *İthalat yapılacak ürün ile ilgili tedarikçilerden fiyatların güncellenmesi ve siparişin oluşturulması, bu andan itibaren tüm operasyonel sürecin ..

İzmir / Tümü EKOL LOJİSTİK

İş TanımıLojistik sektöründe hizmet veren şirketimizde görev alarak gümrük tescil işlemlerini takip edecek, evrak süreçlerinde ve gümrük idarelerindeki saha operasyonlarını yürütecek, gümrük mevzuat ve uygulamalarına hakim, esnek çalışma gün ve saatlerine uyum gösterebilecek,..

İzmir / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız ambalaj sektörünün öncü firmalarından olan yabancı sermayeli müşteri firmamız için 'BAKIM TEKNİSYENİ' arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu El..

İzmir / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız otomotiv sektöründe faaliyet gösteren yabancı sermayeli müşterimiz için;Aranan Nitelikler Üniversitelerin Makina Mühendisliği bölümünden mezun, Çok iyi derecede İngilizce ve tercihen Almanca bi..