İzmir Web Developer İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Web Developer
İzmir / Konak Varien Digital Agency

İşin Tanımı: PSD tasarımları hızlı ve eksiksiz olarak HTML/CSS ortamına döküp, CMS ile entegre edebilecek takım arkadaşı arıyoruz. Php programlama diline hakim, MVC ve OOP konularında bilgi sahibi, Daha önce CMS geliştirmiş ve bu konuda tecrübeli, Çok iyi derecede CSS ..

İzmir / Bornova Pallas Creative

Pallas Creative İzmir Forum Bornova karşısındaki Villalar'da bulunan merkez ofisimizde çalışmak üzere : • PHP yazılım diline tamamen hakim, • Bootstrap konusunda bilgi sahibi • CSS tasarım ve arayüz geliştirme konusunda tecrübeli, • Jquery, java script kodlamalara hak..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

Online oyun sektörünün lider kuruluşu ByNoGame ekibine katılacak BACK END GELİŞTİRİCİ arıyoruz. İzmir Güzelbahçe'de güzel bir bahçe içinde, görenlerin "Burası gerçekten bir iş yeri mi?" dediği bir ortamda, sektördeki yeniliklerin öncüsü ByNoGame ailesinin bir parçası olup başaracaklarım..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

Online oyun sektörünün lider kuruluşu ByNoGame ekibine katılacak WEB YAZILIM UZMANI arıyoruz. İzmir Güzelbahçe'de güzel bir bahçe içinde, görenlerin "Burası gerçekten bir iş yeri mi?" dediği bir ortamda, sektördeki yeniliklerin öncüsü ByNoGame ailesinin bir parçası olup başaracaklarımız..

İzmir / Konak Emu Bilişim

Tam zamanlı çalışabilecek, konusunda uzman, yetenekli, ekip çalışmasına yatkın PHP yazılım geliştiriciler arıyoruz. Uzun soluklu web tabanlı projelerde görev almak isteyen ve proje deneyimi olan kişilerin başvurularını bekliyoruz. İlgilenen adayların aşağıdaki niteliklere ..