İzmir Yazılımcı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Yazılımcı
İzmir / Bayraklı Vm Ajans

-Lütfen aşağıdaki özelliklere sahip değilseniz başvuru yapmayınız. İş Tanımı: Melek Yatırımı aldığımız projelerde görevlendirilmek üzere "Uzman Yazılımcılar" aramaktayız. Aranan Nitelikler: Yaratıcı, yenilikçi, özgün tasarım yeteneği olan ve görsel gücü y..

• C# diline ve OOP prensiplerine hakim. • 3 Katmanlı mimari ile proje tecrübesi olan. • Referans gösterebileceği C# masaüstü uygulamaları olan. • MsSQL veritabanını ve toollarını etkili kullanabilen, iyi düzeyde T-SQL bilen. • Gelişme ve öğrenmeye açık, araştırmacı olan...

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

We are looking for team mates experienced Back-End WEB software specialist, will be able to improve WEB services and will be able to constitute the data base structure our company's web sites and background applications for our office in Güzelbahçe. Basic Qualificatio..

Yazılım ekibimizin mobil departmanında çalışacak Android uygulama geliştirmede deneyimli ekip arkadaşları arıyoruz..

İzmir / Konak Sidranet Yazılım A. Ş.

Medikal Sektör için özel hazırlanmış yazılımımızın güncellenmesi ve ek modüllerin eklenmesi görevinde çalışacak. - C# iyi kullanabilen - .net kütüphanesine hakim - Microsoft SQL iyi derecede bilen - İzmirde ikamet eden - Tam zamanlı çalışacak çalışma arkadaşları..

İzmir / Konak Mobil Uygulama

İleri düzeyde nesne tabanlı programlama bilgisi olan, Mobil uygulama geliştirme konusunda 2+ yıl deneyimli, Php ve mysql bilgisi olan, Hybrid platformlarda bilgi ve tecrübe sahibi (PhoneGap, Cordova, Xamarin, Ionic), HTML5, CSS3 ve JavaScript'i mobil ortamlarda kullanabilen,..

Firmamızda tam zamanlı çalışacak Web Developer'lar aranmaktadır. Çalışacak arkadaşlardan temel beklentiler şu şekildedir: - Hazır CMS Sistemlerini Kullanabilen, - Wordpress ve Opencart Konularında Uzman Düzeyde Bilgi Sahibi Olan, - Hazır Tema, Eklenti, Modül Kur..