İzmir Yönetici Adayı İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Yönetici Adayı
İzmir / Tümü CarrefourSA

İş TanımıCarrefourSA bünyesinde, Ege  bölgemizde mevcut ve yeni açılacak olan marketlerimizde görevlendirmek üzere en az 2 yıl tecrübeli Market Yönetici Adayları aranıyor.Aranan Nitelikler- MYO veya Üniversite mezunu,- Tercihen ingilizce ..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK ..

İzmir / Selçuk Bk Group Aş

GENEL NİTELİKLER TERCİHEN Üniversitelerin İktisat, İşletme, Büro Yönetimi, Sekreterlik bölümlerinde Ön Lisans ya da Lisans yapmış olan, TERCİHEN Yönetici Asistanı pozisyonunda en az 1 yıl deneyimli, Analitik düşünebilen, pratik hareket edebilen, çözüm odaklı,..

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK..

İzmir / Bornova Neon Makine

Neon Makine firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kalite Kontrol Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Neon Makine Kalite Kontrol Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..