Karabük Uzman İş İlanları

Şehir: Karabük Pozisyon: Uzman
Karabük / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, ..

Karabük / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye ..

Karabük / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

İş TanımıUluslarası bir Müşavirlik firması aşağıda ki özelliklerde uzmana ihtiyaç duymaktadır. -En az 4 yıllık üniversite mezunu olmak. -Tercihen 15 yıl ama en az 10 yıllık tecrübeye sahip olmak. -En az 5 yıl demiryolu sinyalizasyon veya telekomünikasy..