Kars İş İlanları

Şehir: Kars

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Yaya Merch arayışındayız; Bölgeler; Kars Antalya Denizli Bursa Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderec..

Kars / Merkez Erzurum İhlas Pazarlama

İHLAS PAZARLAMA ve TÜRKİYE GAZETESİ DOĞU ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE UZMAN EĞİTİM KADROMUZ TARAFINDAN YETİŞTİRİLMEK ÜZERE *SATIŞ-PAZARLAMA YÖNETİCİSİ POZİSYONUNDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE PERSONELLER ALINACAKTIR. MAAŞ+PİRİM+SSK+SERVİS+YEMEK A..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Mobil Merch arayışındayız; Bölgeler; Kars Antalya Elazığ İskenderun Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklik..

Kars / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit Sarayı, düny..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Mobil Merch arayışındayız; Bölgeler; * İstanbul Beyoğlu *Kars ikametgahlı , Iğdır ve Doğu Beyazıt rutunda araçlı merch *Antalya *Isparta *Mersin *Adana *İskenderun/Elaz..

Kars / Tümü FERNAS İNŞAAT

Aranan NiteliklerProjemiz kapsamında ERZURUM, KARS ve ARDAĞAN Şantiyelerimizde görevlendirilmek üzere A SINIFI İSG UZMANI aramaktayız. Üniversitelerin Mühendislik bölümünden mezun. İş..

Kars / Tümü FERNAS İNŞAAT

Aranan NiteliklerŞirketimiz projesi kapsamında,ERZURUM ve KARS Şantiyelerimizde görevlendirilmek üzere,aşağıdaki özelliklere sahip, • Üniversitelerin MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ bölümlerinden mezun, • İş makinalarının tamir ve  bakımı ko..

Kars / Tümü GRATİS

İş TanımıKars'ta yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere,  Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini b..

Kars / Tümü GRATİS

İş TanımıKars'ta yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere,Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının art..

Kars / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıKars, Elazığ, Van illerindeki Migros mağazalarımızda görevlendirilmek üzere perakendecilikte kariyer hedefi olan Mağaza Yöneticileri aranmaktadır.Aranan Nitelikler  Dünyanın en hızlı büyüyen 9. gıda perakendeci..