Kayseri Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Satış Temsilcisi
Kayseri / Melikgazi Karamercan Yapı Ve Dekorasyon

VİTRA,DORTEK,İNTEMA MUTFAK VE BENZERİ ÜRÜNLERİN SATIŞI YAPAN FİRMAMIZA BAY /BAYAN SATIŞ TEMSİLCİLERİ ALINACAK. ERKEK ADAYLAR EHLİYETLİ ve ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ TERCİH EDİLECEKTİR. TERCİHEN ÜNİVERSİTE LİSANS VEYA ÖNLİSANS MEZUNU. TERCİHEN AUTOCAD ÇİZİM PROGRAMI BİLEN ADAYLAR PER..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE HİDROLİK PARÇA SATIŞI YAPABİLECEK MAKİNA TEKNİKERİ ALINACAKTIR...

Kayseri / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin lider bankalarından biri olan kurumsal müşterimiz için “Saha Satış Temsilcisi” arıyoruz. İşin Açıklaması -Firma hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, -Müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamaya yöne..

Kayseri / Melikgazi Tempo Media

10 Yıldır hem yazılı hemde görsel anlamda yayın yapan kuruluşumuzun REKLAM DEPARTMANI'nda görev alarak müşteri ziyaretleri yapabilecek - Diksiyonu Düzgün - Giyimine Özen Gösteren - Ekip Çalışmasına Uyumlu - Bekar - Tercihen Ehliyet Sahibi - Saha Çalışmasınd..

Satış konusunda kendine güvenen, markayı kurumsal müşteri hizmet kalitesiyle iyi temsil edebilecek satış personelleri aranmaktadır. Kariyerini Mağazacılık sektöründe planlayan Ekip çalışmasına yatkın Yüksek iletişim becerisine ve ikna kabiliyetine sahip Güleryüzlü ve..

Kayseri / Melikgazi Karamercan Yapı Ve Dekorasyon

VİTRA,DORTEK,İNTEMA MUTFAK VE BENZERİ ÜRÜNLERİN SATIŞI YAPAN FİRMAMIZA BAY SATIŞ TEMSİLCİLERİ ALINACAK. EHLİYETLİ ve ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ADAYLAR, TERCİHEN ÜNİVERSİTE LİSANSVEYA ÖNLİSANS MEZUNU. TERCİHEN AUTOCAD ÇİZİM PROGRAMI BİLEN ADAYLAR PERAKENDE VE TOPLU İŞ SATIŞ BÖLÜML..

Kayseri / Tümü ZETA İK

Perakende zincir mağazalarında bulunan kredi destek bankolarında görevlendirilmek üzere Bireysel Kredi Satış Temsilcisi aranmaktadır. Devam zorunluluğu olmayan Üniversite öğrencisi ya da mezunu, İletişimi Güçlü, İkna kabiliyetine sahip, Satış konusunda kendine güvenen,..

Genel Nitelikler: Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. iki büyük gücün, Sabancı ve Aviva Plc., birleşmesinden oluşmaktadır. 1200 kişilik kadrosu ile sektörün öncü kuruluşu olan AvivaSA ailesi olarak, Türkiye’nin dört bir yanı..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Kayseri / Melikgazi Karamercan Yapı Ve Dekorasyon

İNŞAAT MALEZEMELERİ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN FİRMAMIZDA SATIŞ TEMSİLCİSİ BAY /BAYAN ELEMANLAR ARIYORUZ. SATIŞ TEMSİLCİLERİ ,VİTRA SERAMİK VİTRİFİYE /İNTEMA MUTFAK/PARKE /DUVAR KAĞIDI/KAPI/ANKASTRA CİHAZ GİBİ BİR ÇOK ÇEŞİTLİ ÜRÜNLER.Nİ PERAKENDE VE TOPLU İŞ SATIŞINDA GÖREVLENDİRİLECEK. ..