Kayseri Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Satış Temsilcisi

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konus..

Kayseri / Tümü Anadolu Akademi

-EN AZ LİSE MEZUNU -DİKSİYONU DÜZGÜN VE KONUŞMA AKICILIĞI OLAN -İKNA KABİLİYETİ İLETİŞİM YETENEĞİ VE SORUMLULUK BİLİNCİ YÜKSEK -DİNAMİK VE YOĞUN ÇALIŞMA ORTAMINA UYUM SAĞLAYABİLECEK -HEDEF ÇÖZÜM SATIŞ VE MÜŞTERİ ODAKLI -KURUMSAL MARKA TEMSİL KABİLİYETİ BULUNAN -K..

Kayseri / Kocasinan Özgim Gıda Ltd. Şti.

GIDA SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ MARKETLERLE DİYALOĞU OLAN SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR...

Kayseri / Melikgazi Karamercan Yapı Ve Dekorasyon

YAPI MALZEMELERİ SATIŞI YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ BAY VE BAYAN ARKADAŞLAR ARIYORUZ...

Kayseri / Melikgazi Simge Elektronik-Elektrik

PAZARLAMA VE İŞ TAKİBİ DEPARTMANIMIZDA ÇALIŞAÇAK İNSANİ İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ , BAY ELEMANLAR ALINAÇAKTIR.(EMEKLİ VEYA SİLAHLİ KUVVETLER MENSUBU ) TERCİHİMİZDİR..

Kayseri / Kocasinan Fermak Hırdavat

sıcak satış konusunda tecrübeli özellikle otomotiv sektöründe olursa tercih önceliği olur e sınıfı ehliyeti olacak aktif araç kullanacak ikili ilişkileri kuvvetli olacak referans verebilecek teminat verebilecek işini kendi işi gibi benimseyecek.işe alınacak kişiye detaylı bilgi şahsen verilecektir.g..

Kayseri / Melikgazi Gülpar Renault Dacia Bayii

Market sektöründe tecrübesi olan, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Ürün bilgisi olan, Ürün takip,teşhir ve satışını yapacak, Sorumluluk sahibi disiplinli, Temiz,titiz,beceri sahibi, Diksiyonu düzgün, Güleryüzlü ve iletişimi kuvvetli, Öğrenmeye i..

Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Finansal Danışman-Kayseri ilanlarına göz atabilirsiniz.Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. Finansal Danışman-Kayseri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kayseri / Melikgazi Gülpar Renault Dacia Bayii

Gülpar Renault Dacia Bayii firmasının aktif ilanlarına veya diğer Market Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Gülpar Renault Dacia Bayii Market Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kayseri / Kocasinan Devpa Reklam

20-35 yaş arası, En az lise mezunu, Askerlik hizmetini tamamlamış, B sınıfı ehliyeti olan, Seyahat engeli bulunmayan, Çevre illere satışa çıkabilecek, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Dış görünüşüne özen gösteren, Diksiyonu düzgün, insan i..