Kayseri Tümü İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Tümü
Kayseri / Kocasinan Mali Müşavir Ali Köroğlu

MUHASEBE BÜROSUNDA ÇALIŞACAK DENEYİMLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR...

Yapı Laboratuvarında çalıştırılmak üzere şantiyelerimizden gerekli numuneleri alıp laboratuvara nakledecek B Sınıfı Ehliyeti olan deneyimli deneyimsiz inşaat teknikeri (bay) personel alınacaktır. OFİS PROGRAMLARINA HAKİM BAYAN İNŞAAT TEKNİKERİ ALINACAKTIR. BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPI..

Kayseri / Melikgazi Kayseri İletisim

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FİRMALARINI TEMSİL EDEBİLECEK ÖZGÜVENE SAHİP FIRSATLARI DEĞERLENDİRMEK İSTEYEN ENERJİ VE TELEKOMİNİKASYON SEKTÖRÜNDE ÇALIŞACAK KENDİSİNE GÜVENEN, İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, ÖĞRENİME AÇIK, HAYALLERİ VE HEDEFLERİ OLAN TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN LİDERLİK VASIFLARINA SAHİP HAKETTİĞİNİ K..

Kayseri / Melikgazi Beyoğlu İnşaat

Mağaza içerisinde, çay, temizlik ve günlük 5 kişilik yemek yapabilecek personel arıyoruz. Asgari Ücret + Sigorta..

Kayseri / Melikgazi Tecer İnşaat Tic San Ltd Şti

firmamız bünyesinde çalışacak iç mimarlık ofisimizde evrak işlerimizle ilgilenecek müşteri karşılama ve gerekli evrak çizim vs işlerimizle ilgilenecek arkadaşlar beklemekteyiz..

Kayseri / Kocasinan Ahsen Avm

Giyim ve örgü ipi sattığımız mağazamıza bayan çalışma arkadaşı ariyoruz..

Kayseri / Tümü Neşve

Türkiye genelinde açılacak şubelerimizde istihdam edilmek üzere; - Servis elemanları - Hostes - Aşcı ve aşçı yardımcıları _ Barista alınacaktır..

Kayseri / Melikgazi Duru Nova İç Dekarasyon

Mağazamız satış bölümünde duracak çalışma arkadaşı arıyoruz - insanlarla iletişimi iyi olan -bilgisayar kullanmasını bilen -aktif araç kullanabilen -diksiyonu düzgün - seyahat engeli olmayan -maaş+ssk+prim..

Firmamız, 2005 yılından itibaren Profesyonel Haşere Kontrol Hizmetleri , sinek yakalama cihazı üretim ve satışı ile hijyen ekipmanları tedariği konusunda, İzmir merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren, sektörün öncü firmalarındandır. Gıda, endüstri, sağlık, perakende satış vb. sektörlere hizme..

Kayseri / Akkışla İnspramed

Diyaliz sarf malzemeleri üretimi yapan firmamızda çalıştırılmak üzere iyi derecede İngilizce bilen tecrübeli üretim sorumluları alınacaktır...