Kayseri Tümü İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Tümü
Kayseri / Kocasinan Başkal Elektrik Elektronik

Şirketimiz bünyesinde çalışmak üzere, şehir içi ve dışı şantiyelerin genel kontrolünü sağlayabilecek, askerlik ve seyahat engeli olmayan, elektrik teknikeri veya elektrik mühendisi çalışma arkadaşları arıyoruz...

Kayseri / Kocasinan Gözde Et Ve Et Ürünleri

Çalışma saatleri Hİ :8:00- 17:00 cmrtsi:8:00-13:00 Görünüşüne önem veren • Ön muhasebe cari hesap,stok,banka işlemleri ,vb.. günlük işlemlerin yapılması • Ofis programlarına hakim • Muhasebe hazır programlarını kullanabilen • Uzun vadeli çalışmak isteyen • En..

Kayseri / Melikgazi Akom

Palyaçoluk yapacak afiş dağıtacak oyunculuk yapacak elemanlar araniyor..

Kayseri / Melikgazi Sütaş

Sütaş A.Ş Kayseri Bölge Satış Müdürlüğümüz bünyesinde görevlendirilmek üzere "SİPARİŞ MEMURU" aramaktayız. En az Ticaret Lisesi mezunu 2-3 yıl tecrübeli Takım çalışmasına yatkın Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış Kayseri'de ikamet eden İŞ TA..

Müveekillimize ait talasda yeni açılacak olan cafede waffle ve kumpir yapacak tecrübeli, disiplinli, uzun vadeli çalışmayı planlayan bayan eleman alınacaktır...

Kayseri / Kocasinan Ah-Ka Mekanik

Şirketimiz bünyesinde İstanbul,Antalya ve Kayseri şantiyelerimizde çalıştırmak üzere; Üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun, Pozitif iletişim becerisine sahip,sonuç odaklı dikkatli ve titiz çalışan, Takım çalışmasına yatkın, Firmamızda uzun süre görev almak isteyen, ..

Kayseri / Melikgazi Azboy Mühendislik

KAYSERİ VEZİRHANI RESTORASYON ÇALIŞMALARIMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SANAT TARİHÇİSİ ( EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ ) ÇALIŞTIRMAK İSTİYORUZ..

Kayseri / Kocasinan Ulker Taah. Proje İnsaat

Şehiriçi altyapı ( içmesuyu-kanalizasyon) tecrübesi olan G sınıfı ehliyeti olan Tecrübeli ekskavatör operatörü çalışma arkadaşı ariyoruz..

Kayseri / Melikgazi Allbemac Makina Şirketi

Dış Ticaret Eleman Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun, İyi derecede İngilizce bilen ve 2. Dil olarak Almanca ,İspanyolca veya Fransızca dan enaz birini bilen, Sosyal Media hesaplarını yönetebilen ve photoshop ilustrator programlarını bilen ve bunları satışa yöneli..

Kayseri / Kocasinan Ulker Taah. Proje İnsaat

Zirve Ticari programını kullanabilen Word Excel programlarını iyi derecede kullanabilen ofis içinde çay- kahve işlerinede bakabilecek iş arkadaşı arıyoruz..