Kırklareli Eleman İş İlanları

Şehir: Kırklareli Pozisyon: Eleman

MAĞAZAMIZDA İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, İLETİŞİM BECERİSİ YÜKSEK, YOĞUN İŞ TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK YENİLİKLERE AÇIK SEKTÖRÜ TAKİP EDEN EN AZ 1-2 SENE TECRÜBELİ TAM ZAMANLI ÇALIŞABİLİR DURUMDA OLAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İş Tanımı  Satış ekibi tarafından gönderilen randevu planına uyarak müşteri ziyareti gerçekleştirir. Müşteri tarafından talep edilen ürünü ve gerekli sözleşmeleri teslim alarak müşteriye ulaştırır, alınması gereken satış evrakını kontrol ederek müşteriden teslim alır...

Kırklareli / Tümü ONUR MARKET

İş TanımıEmin ve Onur'lu adımlarla ilerleyen markamızın Kırklareli lüleburgaz'da bulunan mağazamız için "Kasa Görevlisi" pozisyonunda görev alacak takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Lise mezunu (tercih sebebidir), İ..

Kırklareli / Tümü EREN HOLDİNG A.Ş

Aranan NiteliklerİŞKUR İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI KAPSAMINDA YETİŞTİRİLMEK VE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; Konfeksiyon üretim tesislerimizin kalite kontrol departmanımızda değerlendirilmek üzere;   ..

Aranan NiteliklerİŞKUR İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI KAPSAMINDA YETİŞTİRİLMEK VE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; Üretim tesisimizin kalite kontrol, depolama kadrolarımızda değerlendirilmek üzere;   * ..

Kırklareli / Tümü EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ

İş TanımıEvdiz zincir mağazalarnın Babaeski Şubesinde görevlendirilmek üzere;   Satışı yapılan ürünlerin yüklemesi ve teslimatının yapılması, Sevkiyat işlemleriyle ilgili evrakların düzenlenmesi Müşteri memnuniyeti k..

Kırklareli / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Lüleburgaz Cadde Mağazasında bulunan FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI arama..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-25 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

Kırklareli / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, FLO mağazacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen, satış hizmetinin tüm aşamalarını öğrenmeye ve mesleğinde yükselmeye istekli LÜLEBURGAZ CADDE FLO mağazasında "KASA SORUMLUSU" pozisyonunda bayan adaylar aramaktadır.  Şirket hede..

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz?  Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmeleri..