Kırklareli Eleman İş İlanları

Şehir: Kırklareli Pozisyon: Eleman
Kırklareli / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin perakende sektöründe hızla büyüyen şirketi; Şok Marketler T.A.Ş Çorlu Şube Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere Gece Envanter/ Sayım Ekip Elemanları aramaktayız. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanı..

Kırklareli / Tümü EVVE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ

İş TanımıPerakendecilik sektöründe faliyet gösteren 15  mağazası ve yeni açılacak mağazalarımızda; Elektronik, Beyaz Eşya, Bilgisayar, K.Ev Aletleri, Mobilya/ Mobilya aksesuarı , Halı, Ev tekstili, por..

Kırklareli / Tümü Roni Araştırma

İş TanımıRoni Araştırma, pazar araştırma sektöründeki bilgi toplama ihtiyacını en güvenilir ve hızlı bir şekilde karşılamak amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. Deneyimli kadrosu ve etkin saha organizasyonu ile bir çok uluslararası araştırma şirketine çözüm ortaklığı su..

Kırklareli / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımı  Kasap, Şarküteri ve Meyve Sebze personeli olarak görev yapacak kişiler;- Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,- Ürünlerin reyonlarda standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamaktan,- Müşter..

Kırklareli / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Kırklareli / Tümü BİRLEŞİK ARAŞTIRMACILAR

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Kırklareli / Tümü ZORLU TEKSTİL GRUBU

İş Tanımı İşyeri Hekimi tarafından yapılan fiziki muayene sırasında hekime yardımcı olunması, Çalışanların özellikleri ve sağlık düzeyleri ile ilgili veri toplanması, kaydedilmesi, sağlık ve çalışma öykülerinin işe giriş/ periyodik muayene formuna yazılması,..

Kırklareli / Lüleburgaz Facefood

A2 Ehliyeti olan paket servis çalışanı arıyoruz. Maaş ve primler dolgundur. (Yemek ve SSK var)..

Kırklareli / Lüleburgaz Tek Kuzey Isı

Kırklareli de buluna firmamızda çalıştırılmak üzere vasıflı-vasıfsız tesisatçılar alınacaktır. Maaş+SGK+Yemek verilecektir...

Kırklareli / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ , YAĞCI , AŞÇI ,AŞÇI YARDIMCISI , GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ , ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLER..