Kırklareli Uzman İş İlanları

Şehir: Kırklareli Pozisyon: Uzman
Kırklareli / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye ..

Kırklareli / Tümü GRATİS

İş Tanımı·Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak, ·Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak, ·Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden ..

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamız için İHRACAT MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ arayışımız bulunmaktadır.   Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tek..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye' nin yerli sermayeli, köklü sanayi kuruluşlarından, iplik üretiminde faaliyet gösteren müşteri firmamız için; "YURTDIŞI HAMMADDE SATINALMA SORUMLUSU" arayışımız bulunmaktadır.   Yurtdışı tedarikçi araş..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye' nin yerli sermayeli, köklü sanayi kuruluşlarından, iplik üretiminde faaliyet gösteren müşteri firmamız için; "ARGE MÜHENDİSİ" arayışımız bulunmaktadır.     Müşteri ilişkileri koordinasyonunu sağlamak..