Kırklareli İş İlanları

Şehir: Kırklareli
Kırklareli / Tümü Görgülü Grup

Görgülü Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Görgülü Grup Saha Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kırklareli / Lüleburgaz Isp Özel Güvenlik Aş

Isp Özel Güvenlik Aş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güvenlik Personeli Kırklareli ilanlarına göz atabilirsiniz.Isp Özel Güvenlik Aş Güvenlik Personeli Kırklareli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kırklareli / Lüleburgaz Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer F- Güvenlik Görevlileri - Lüleburgaz Avm Projesi ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. F- Güvenlik Görevlileri - Lüleburgaz A..

Kırklareli / Vize Serenity Güzellik & Estetik

AHÇI ALINACAKTIR; -KIYIKÖYÜN EN BÜYÜK EN GÜZEL OTELİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE -23 ODALI BUTİK OTELİMİZDE -AKŞAM YEMEĞİNDE MEZE ÇIKARTABİLECEK -TEMEL BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİNİ BİLEN -EKİP ÇALIŞMASI YAPABİLECEK -HAFTA SONU YOĞUN ÇALIŞABİLECEK -KENDİ DOKUNUŞL..

EDİRNE ve ÇORLU'daki şubemizde görevlendirilmek üzere; Genel Nitelikler * .Net Framework, HTML, PHP, ASP.NET ve C# diline hakim. * ASP.Net MVC konusunda bilgili ve daha önce bir projede bulunmuş. * Web tabanlı uygulama geliştirme konusunda deneyimli.Jquery Library’sine..

Aranan Nitelikler * Üniversitelerin grafik tasarım ya da ilgili bölümlerinden mezun * Grafik tasarım konusunda en az 2 yıl tecrübeli * Kreatif yönü güçlü * Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel programlarına hakim * Takım çalışmasına uyumlu, ..

Kırklareli / Lüleburgaz Antre Mağazacılık Ticaret Ltd. Şti.

Genel Nitelikler: En az lise mezunu, Bilgisayar kullanabilen, Perakende mağaza satış tecrübesine sahip, Takım çalışmasına yatkın ve iletişimi kuvvetli, Motivasyonu yüksek ve dinamik, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Erkek adaylar için asker..

Kırklareli / Merkez Eser Bilgisayar Hizmetleri

Tablet, telefon, bilgisayar tamirlerinde başarılı, bir notebook bilgisayarı komple söküp takabilecek, bir telefonun veya tabletin dc soketini değiştirebilecek öğrenmeye yatkın, araç kullanabilen, dış servislerimizde gerektiğinde bilgisayar montajı, internet kurulumu, network, kurulumu, güvenlik kame..

İSTANBUL MALTEPE VE KIRKLARELİ MERKEZDE BULUNAN BİJUTERİ MAĞAZAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE ; DIŞ GÖRÜNÜŞE ÖNEM VEREN 2 BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

Kırklareli / Lüleburgaz İnno Teknoloji Ltd. Şti.

70 yasında kas rahatsızlığı olan hastamız için; Trakeostomi bakımı , aspire yapmayı bilen, Pegle/pompayla besleyecek, Yatılı deneyimli hemşire/hasta bakıcı aramaktayız İletişim Numarası : 0541-573-04-03..