Kırşehir İş İlanları

Şehir: Kırşehir
Kırşehir / Tümü BERGİZ İNŞAAT A.Ş

İş TanımıKIRŞEHİRDE BULUNAN YOL ŞANTİYELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAY MAKİNE TEKNİKERİ ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler ŞANTİYELERİMİZDE GÖREV ALACAK BAY MAKİNE TEKNİKERİ İş ve inşaat makineleri, tamir-ba..

Kırşehir / Tümü Analiz Kariyer

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kurumsal müşterimiz Sun Danışmanlık bünyesinde, IPARD, KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve diğer ajans programları çerçevesinde, firmalara bilgi sunmak ve hibe projelerinin satışını sağlamak için Kurumsal Proje Satış Temsilcileri..

Kırşehir / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın İÇ ANADOLU bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

Kırşehir / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıGrup çalışmalarına uyumlu, özverili.....

Kırşehir / Tümü GRATİS

İş TanımıKırşehir'de mevcut mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki..

Kırşehir / Tümü GRATİS

İş Tanımı  Mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sür..

Kırşehir / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

Kırşehir / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıYeni açılacak Kırşehir MM Migros mağazamızda görevlendirilmek üzere;‘Tezgahtar’, ‘Kasiyer’, ‘Satış Elemanı’, ‘Kasap’, ‘Şarkütör’, ’Meyve-Sebze Satış Elemanı’ olarak görev yapacak kişi..

Kırşehir / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Aranan NiteliklerKırşehir'de çalışmak isteyen öğretmen arkadaşlarımızın başvuru bilgilerini yenibiris.com portalında kendi ilanımızda toplayıp zaman içinde ihtiyaç halinde bu verilerden yararlanmak istiyoruz. Kırşehir'de çalışabilecek arkadaşlar bilgilerini iletirlerse -he..