Kocaeli Asistan İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Asistan

Jeneratör firmamıza, en az lise mezunu, mc office programlarına hakim, fatura takibi yapacak, micro kullanacak, telefonlara cevap verecek, güvenilir, düzenli, tecrübeli ya da yetiştirilmek üzere bayan asistan alınacaktır...

Kocaeli / Darıca Prom Tesis Yönetim

Bayramoğlu'nda bulunan sitemizde yönetim ofisinde görev alacak Darıca'ya ulaşım problemi olmayan Daire sakinlerinden gelen talep ve çağrıları yönlendirebilecek Aidatlar ve diğer ön muhasebesel işlemleri yerine getirecek Gerektiğinde site müdürünü asiste edecek Diksiyon..

Kocaeli / Çayırova Basit Yönetim

Profesyonel Site Yönetim Firmamızda görevlendirilecek, Firmamızın ön muhasebesini ve müşteri ilişkilerini yönetebilecek. Ofis programlarını iyi derecede kullanabilen, insan ilişkileri kuvvetli, diksiyonu düzgün ve telefonla iletişim yeteneği güçlü. Problem çözme yeteneğine güvenen, sabırlı, dürüst v..

Kocaeli / Tümü Koz-En Kozmetik

İş Tanımı Kozmetik,kişisel bakım ürünleri üretim ve pazarlama yapmaktayız. Merkezi Kocaelide bulunan kozmetik şirketimiz için,marmara ve ege bölgesinde ikamet edebilecek,seyehat engeli bulunmayan,esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,aktif,atılgan,hırslı,iyi bir iş v..

Bağlantı elemanları sektöründe faaliyet gösteren köklü Alman Şirketimiz için , bay veya bayan nitelikli Yönetici Asistanı arıyoruz. İŞ TANIMI •Yöneticisi tarafından verilen ve sorumluluğunda bulunan tüm görevlerin, iş akış planına uygun, doğru, etkin ve eksiksiz bir şekilde yöne..

kliniğimizde çalışmak üzere, en az lise mezuzu tercihen ikameti yakın insanlarla iletişimi üst düzeyde olan bayan personel aranmaktadır. çalışma saatleri hafta içi 9.00-19.00 , cumartesi 9.00-14.00..

Kocaeli / Gebze ARF GROUP

Grubumuzun Gebze'de bulunan Merkezinde görev yapacak ; Üniversite mezunu, En az 2 yıl deneyimli, Çok iyi derecede İngilizce ve Almanca bilen, Yurt dışı engeli olmayan Seyahat organizasyonu yapabilen, Güleryüzlü, enerjik, disiplinli ve görünümüne önem..

Kocaeli / Çayırova Ritüel Kurumsal Hizmetler

Şirket merkezinde çalışacak ; Gelen misafirleri karşılayabilecek ve yönlendirebilecek, Ofis içerisindeki koordinasyonu sağlayabilecek, Gelen evrak ve kargo takibini yapabilecek, Planlanan etkinlikleri takip ederek destekleyebilecek, Telefonların yanıtlanarak, kay..

Gebze Plastikçiler Organize Sanayide yerleşik Dış Ticaret Firmamıza • Üniversite mezunu, • İleri düzeyde İngilizce bilgisine sahip ve İngilizceyi akıcı olarak konuşabilen, (İkinci dil almanca tercih sebebi) • Benzer pozisyonda en az 3 yıl deney..

İş Tanımı Şirkete gelen telefonlara bakmak ve ilgili kişilere iletmek Genel müdür evrak takibini yapmak Ofis kırtasiye/faks gibi ofis işlerinde yardımcı olmak Genel müdür çay/servis konularında yardımcı olmak Aranan Nitelikler..