Kocaeli Danışman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Danışman
Kocaeli / Gebze Sesa Group

GEBZE, KARTAL, TUZLA ve ATAŞEHİR de ki SİTE - FABRİKA Projelerimize Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma : 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1700 + Yemek..

Kocaeli / Gebze Konsept

GEBZE / KİRAZPINAR BÖLGESİNDE BULUNAN ŞANTİYE PROJEMİZ İÇİN BAY DANIŞMA (GÖZETİM GÖREVLİSİ) ELEMANI ALIMI YAPILACAKTIR. ÇALIŞMA ŞEKLİ: 2 GÜNDÜZ 2 GECE 2 İZİN MAAŞ: HERŞEY DAHİL 1700 TL BİLGİ VE MÜRACAAT : 05417413019 (Mesai Saatleri İçinde Arayınız)..

Kocaeli / Başiskele Turyap İzmit Çarşı

Hedefleri ve Is disiplini olan, Girisimci, Bir patrona ve maaşa bagli kalmadan, Kendi isini yapmak isteyen, 23 yas ve üstü Bay ve Bayan arkadaslar ariyoruz, İŞ TANIMI Ücretsiz emlak egitimi veriyoruz, Sizi emlak sektöründen para kazanacak sevi..

Kocaeli / İzmit Gündem Gayrimenkul

İnsan ilişkilerinde başarılı, kendine güveni olan, Dış Görünümüne önem gösteren, diksiyonu düzgün, güler yüzlü, prezentabl, İç Motivasyonu yüksek ve pozitif bakış açısına sahip, ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek yapıda olan, eğitime açık, Araç kullanabilen Özgür bir çalışm..

Kocaeli / Gebze Sesa Group

TUZLA SİTE - FABRİKA Projelerimize Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1700 + Yemek Anadolu yakası Şube / Bi..

Kocaeli / Çayırova Akgayrimenkul & İnşaat

Kocaeli Çayırova Gebze Darıcada ikamet eden tercihen aktif araç kullanabilen ekip arkadaşları arıyoruz...

Kocaeli / Gebze Sesa Group

GEBZE ÇEVRESİ FABRİKA PROJELERİMİZE SERTİFİKASIZ BAY GÜVENLİK GÖZETİM ELEMANI ARANIYOR. En az Ortaokul mezunu 25 - 45 Yaş arası kişiler İmkanları; 1600 + Yemek Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin Anadolu yakası Şube / Bilgi ve irtibat 0216 380 9040 Pbx..

Kocaeli / Çayırova 4 Yonca Gayrimenkul

2 YILDIR AKTİF OLARAK ÇALIŞTIĞIMIZ EMLAK SEKTÖRÜNDE 3 ŞUBE İLE HİZMET VERMEKTEYİZ FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞICAK TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ..

Kocaeli / Çayırova Sesa Group

GEBZE DİLOVASI FABRİKA PROJEMİZE ACELE SERTİFİKASIZ GÜVENLİK GÖZETİM ELEMANI ARANIYOR. En az Ortaokul mezunu 25 - 40 Yaş arası kişiler İmkanları; 1550 + Yemek + Yol Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin Anadolu yakası Şube / Bilgi ve irtibat 0216 380 90..

Kocaeli / Gebze Sesa Group

TUZLA ve PENDİK de ki SİTE - FABRİKA Projelerimize ÇOK SAYIDA BAY Sertifikasız Güvenlik / Gözetim Görevlileri aranıyor. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1600 Ort. + Yemek..