Kocaeli Danışman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Danışman
Kocaeli / Çayırova Sesa Group

GEBZE DİLOVASI FABRİKA PROJEMİZE ACELE KİMLİKSİZ GÜVENLİK GÖZETİM ELEMANI ARANIYOR. En az Ortaokul mezunu 25 - 40 Yaş arası kişiler İmkanları; 1550 + Yemek + Yol Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin 0212 212 9040 - 0539 480 1010 - 0543 428 8282..

İş Tanımı23 Avrupa ülkesi ve Amerika'da 3000'i aşkın mağazamızla ayakkabı sektöründe Avrupa'nın en büyük mağazalar zinciriyiz.Deichmann sizlere güvenli bir çalışma ortamında, uygun şartlar ile kariyer fırsatı sunuyor. Modern satış sistemimiz sizleri de etkileyecektir...

İş Tanımı Kurumumuzun kaliteli hizmet anlayışını benimseyen ve bu kültürümüzü müşterilerimize en iyi şekilde yansıtan, Mağazanın satış hedeflerinin gerçekleşmesine gerekli katkıda bulunabilecek, Reyonların düzenini sağlayacak, ürünlerin en doğru şeki..

Kocaeli / Tümü Konyalı Saat

İş TanımıFirmamızın sürekli büyüyen Perakende organizasyonu içinde,İzmit SYMBOL AVM deki mağazamızda görev alacak, Mağazacılıkta kariyer hedefleyen Satış Danışmanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Marka mağazacılık konusunda deneyimli..

Kocaeli / Çayırova Vatan Varil

En az lise mezunu, •Tercihen 2 yıl iş tecrübesi olan, •20-35 yaş arası, •MS Office(Word ve Excel) uygulamalarına hakim, •Klavyesi hızlı, •İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yönü kuvvetli , analitik düşünebilen, •Düzgün ve akıcı diksiyon ile konuşabilen, ..

Kocaeli / Gebze ARF GROUP

Güvenliği meslek olarak seçmeyi hedefleyen, Güvenlik kursuna kayıt yapmış /güvenlik sınavına girmiş - henüz kimlik kartını almamış Sabıka ve sağlık problemi olmayan, Bilgisayar kullanabilen, Takım çalışmasına inanmış, Prezentabl personeller arıyoruz. Dolgun Maaş ..

İş Tanımı*Şirket politikaları doğrultusunda , oto satışının gerçekleştirilmesi, *Müşteri portföyünün geliştirilmesi, *Satış arttırıcı faaliyetlerin uygulanması, *Gerekli raporların ilgili birimlere iletilmesi.Aranan Nitelikler..

Kocaeli / Çayırova Ritüel Kurumsal Hizmetler

SEKTÖR :FABRİKA FAALİYET : GÜVENLİK (DANIŞMA) İŞİN NİTELİĞİ : GÜVENLİK(DANIŞMA) YER : ÇAYIROVA İSTİHDAM SÜRESİ : DEVAMLI VARDİYA :12/24 ÇALIŞMA SAATİ : 08:00 - 20:00 / 20:00 - 08:00 ( 2 GÜNDÜZ - 2 GECE - 2 İZİN ) MESAİ : YOK (Gerektiğinde) HAFTA SONU :..

Kocaeli / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı En az lise mezunu, tercihen yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen Perakende sektöründe satış danışmanlığı tecrübesine sahip; Tercihen MS Office uygulamalarına hakim, İş disiplinine sahip, M..

İş Tanımı23 Avrupa ülkesi ve Amerika'da 3000'i aşkın mağazamızla ayakkabı sektöründe Avrupa'nın en büyük mağazalar zinciriyiz.Deichmann sizlere güvenli bir çalışma ortamında, uygun şartlar ile kariyer fırsatı sunuyor. Modern satış sistemimiz sizleri de etkileyecektir...