Kocaeli Mühendis İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Mühendis
Kocaeli / Çayırova Bvm Yapı Denetim

Çayırova ‘da faaliyet gösteren YAPI DENETİM Kuruluşumuz için; Riskli yapıların tespitinde görev alacak, Bina modellenmesi ve analizi ile, risk tespitinin yapılması ve raporunun hazırlanması konularında yetiştirilecek, Evrak takibi konusunda becerikli, ilgili kurum ve kuruluşlarda..

Kocaeli / Gebze Erk Yapı

GEBZE / KOCAELİ DOĞUŞ CENTER OTEL VE AVM ŞANTİYEMİZDE TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK,EN AZ 5- 10 YIL TECRÜBELİ,HAKEDİŞ ,PROJE VE PLANLAMA KONUSUNDA İ UZMAN ,İNŞAAT MÜHENDİSİ (ŞANTİYE ŞEFİ) VE MİMAR ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR...

Kocaeli / Gebze Sunaş Yemek

Catering firmasında üretimin tüm aşamalarına vakıf, ekip yönetebilecek, müşteri ilişkileri güçlü min. 2 yıl tecrübeli proje müdürlüğü yapacak bayan gıda mühendisi aranmaktadır...

Kocaeli / Gebze Armetal Makina

Kocaeli Gebze de yer alan, Otomotiv Yan Sanayii olarak üretim yapan firmamızın Planlama Departmanında görev alabilecek ve aşağıdaki niteliklere sahip ''PLANLAMA MÜHENDİSİ'' istihdam edilecektir. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Üniversitelerin mühendislik fakültesinden mezun, ..

Kocaeli / Gebze Armetal Makina

Kocaeli Gebze de yer alan, Otomotiv Yan Sanayii olarak üretim yapan firmamızın Satınalma Departmanında görev alabilecek ve aşağıdaki niteliklere sahip ''SATINALMA MÜHENDİSİ'' istihdam edilecektir. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Üniversitelerin mühendislik fakültesinden mezun..

Kocaeli / Gebze Akaydo İnşaat

Gebze ve yalovadaki şantiyelerimizde çalışmak üzere tecrübeli inşaat mühendisi ve inşaat teknikerleri alınacaktır...

Kocaeli / Dilovası Uğur Metal

Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümlerinden Mezun, Çevre mevzuatı yasa ve yönetmeliklerine hakim, Tercihen Çevre Görevlisi ve İş Güvenliği belgesine sahip, Tehlikeli Atıklar konusunda tecrübeli, Elektronik ve tehlikesiz atıklar konularında bilgi sahibi, Tercihen Sü..

Kocaeli / Gebze Siyap İnşaat

Siyap İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer İnşaat Mühendisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Siyap İnşaat İnşaat Mühendisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..