Kocaeli Mühendis İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Mühendis
Kocaeli / Gebze Dostel Makina

Genel Nitelikler: Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun, •Otomotiv sektöründe 2 yıl deneyimli, •Yalın üretim uygulamaları konusunda teorik ve pratik bilgiye sahip veya bu alanda kendini geliştirmek isteyen, • tercihen İyi derecede ingilizce bilmek, •İn..

Kocaeli / Çayırova EGEBANT

Genel Nitelikler: -Üretim alanında en az 2 yıl deneyim sahibi, -Üniversitelerin Makina ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun, -Tercihen İngilizce bilen, -Autocad programını iyi derecede kullanabilen, çizim ve projelendirme konularına hâkim, -ERP üretim mod..

ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ; -ÜNİVERSİTELERİN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN, -TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN ,SORUMLULUK BİLİNCİ YÜKSEK , MÜŞTERİ ODAKLI, -MS OFFİCE UYGULAMALARINI ETKİN KULLANABİLEN, -TERCİHEN İNGİLİZCE BİLEN, -ANALATİK DÜŞÜNME, ANALİZ YETENEĞİ, -ER..

Kocaeli / İzmit Bayraktar Mühendislik

ELEKTRİK MÜHENDİSİ 5 YIL TECRÜBELİ SAHADA ŞANTİYE SORUMLUSU OLARAK ÇALIŞACAK TERCİHEN KOCAELİ VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN TAKIM ARKADAŞI ARANMAKTA ŞANTİYELERDEKİ elektirik işlerini ve bulunduğu ekibi yönetebilecek, Proglamlama ve saha kontrollerini yapabilecek, ..

Kocaeli / Gebze ENKA CİVATA

GENEL NİTELİKLER * Endüstri veya Makine Mühendisliği mezunu * Askerlik görevini tamamlamış * Stok kontrolü ve satın alma konularında görev almış * ERP programlarının kullanımında tecrübeli (Tercihen sac ve metal işleme konularında çalışmış) * Siparişlere ait üre..

Kocaeli / Dilovası Modcon Makina

Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, solidworks, autocad programlarını kullanabilen , Teknik resime vakıf, Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, takım arkadaşları aramaktayız. Ayrıca teknik ressam olarak ta değerlendirme yapılacaktır..

Kocaeli / Körfez Sarıkaya Geri Dönüşüm

Geri Kazanım sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirmek üzere "ÇEVRE MÜHENDİSİ " aramaktayız. -Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, -Ambalaj atıkları ve tehlikesiz atıklar konusunda deneyimli, -Satış ve Pazarlama ile ilgilenecek, -Diksiyonu düzg..

Kocaeli / Çayırova Bsg Mimarlık

Çayırova’da faaliyet gösteren YAPI DENETİM Kuruluşumuz için sahada inşaatların denetiminde görev alacak, ilgili kurum ve kuruluşlarda evrak takibi yapabilecek İNŞAAT MÜHENDİSİ-İNŞAAT TEKNİKERİ aramaktayız. .DENEYİMLİ, .DOLGUN MAAŞ, .ÇEVRE İLÇELER ÖNCELİKLİ TERCİHİMİZDİR , . Ü..

Kocaeli / Dilovası Uğur Metal

Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümlerinden Mezun, Çevre mevzuatı yasa ve yönetmeliklerine hakim, Tercihen Çevre Görevlisi ve İş Güvenliği belgesine sahip, Tehlikeli Atıklar konusunda tecrübeli, Elektronik ve tehlikesiz atıklar konularında bilgi sahibi, Tercih..

Kocaeli / İzmit Sakarya İnşaat

FİRMAMIZIN KOCAELİNDE BULUNAN KAMU ŞANTİYELERİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ÜNİVERSİTELERİN İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN YETİŞTİRİLMEK ÜZERE VEYA TECRÜBELİ TERCİHEN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN İNŞAAT MÜHENDİSİ ARANIYOR..