Kocaeli Şef / Amir İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Şef / Amir
Kocaeli / Tümü CarrefourSA

İş Tanımı       CarrefourSA Gebze ( Çayırova) depomuzda görev almak üzere,              Sevkiyat siparişlerinin çalıştırılması ve ürünlerin eksiksiz ve doğru şekilde hazırlanmasını sağlayacak, Gün sonu M/S stokta kalan ürünlerin sayımlarının y..

Kocaeli / Tümü CarrefourSA

İş Tanımı       CarrefourSA Gebze ( Çayırova) depomuzda görev almak üzere,          Kategori departmanı’nın onayladığı ürünlerin imha işlemlerini gerçekleştirebilecek , evraklarını düzenleyebilecek,iade stoğunu kontrol edebilecek ve minu..

Kocaeli / Dilovası Ana Özel Güvenlik

DİLOVASI İMES PROJEMİZ İÇİN GÜVENLİK VARDİYA AMİRİ İHTİYACIMIZ VARDIR -ÖGG.KİMLİK KARTLI -EHLİYETİ BULUNAN ve AKTİF ARAÇ KULLANAN -35-45 YAŞ ARALIĞINDA -UYGUN BOY VE KİLODA - 8 ER SAATLİK 3 VARDİYA ÇALIŞABİLECEK EMEKLİ ASTSUBAY, UZMAN ÇAVUŞ VEYA DENEYİMLİ GÜVENLİ..

Gebze Pelitli'de bulunan kalsiyum karbonat fabrikamıza Meslek/teknik lise mezunu Elektrik ve mekanik bakım konusunda tecrübeli Gezbe'de ikamet eden Tercihen vardiya amirliği yapmış Ekip çalışmalarına uyumlu Bakım amiri arıyoruz..

İş Tanımı Günlük operasyonel işleyişi planlamak ve aksamadan yürütülmesini sağlamak. İş hacmini arttırmak için yeni müşteri kazanımı, mevcut müşterilere ziyaretlerin gerçekleştirilmesi ve anlaşması biten müşterilerin anlaşmalarının revize süreçlerini yönetmek...

Kocaeli / Tümü ÖZKAYA GRUP

Aranan Niteliklerİnşaat Mühendisi Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, İnşaat sektöründe en az 3 yıl deneyimi olan, Keşif, metraj, kesin hakediş ve kontrol konularında tecrübeye sahip, Sorumlu olduğu projeleri dene..

İş Tanımı3 vardiya düzeninde çalışan fabrikamızda vardiyaların sevk ve idaresini sağlayarak etkin ve verimli bir üretim sürecinin gerçekleşmesini sağlamak Vardiya düzenlemelerini yaparak çalışanları takip etmek ve vardiya değişimlerini belirlemek. Çalışanların..

İş TanımıCAM İŞLEME MAKİNALARI YAPAN ŞİRKETİMİZİN PAZARLAMA-SATIŞ DEPARTMANINDA GÖREVLENDİRİLECEK Aranan NiteliklerÇOK İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLENKENDİNİ GELİŞTİRMEYE AÇIK,PREZENTABLSEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN İTHALAT-İHRACAT A..

Kocaeli / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, United Biscuits, Komili, Superfresh, Godiva gibi markaları bünyesinde bulunduran YILDIZ HOLDİNG grup şirketleri arasında yer alan ve Dünya’nın en büyük Et Entegre tesislerinden birine s..

İş TanımıAkü sektöründe hizmet vermekte olan ve TOSB/TAYSAD Gebze’de bulunan fabrikamızda Üretim ve Planlama Sorumlusu olarak görev alacak aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşları arıyoruz.   Tüm imalat süreçlerine ait iş emirlerini açmak v..