Kocaeli Şef / Amir İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Şef / Amir

İş Tanımı1966 yılında ısıtma-soğutma–klima sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan firmamız, çeşitli projelendirme taahhüt ve mümessillik işleri yaptıktan sonra; 1980 yılından itibaren faaliyetlerini kanatlı boru ısı eşanjörü üretimi konusunda sürdürmeye karar vermi..

İş Tanımı Şirketin  nakit akış, kredi ve banka işlemlerinin aktif olarak yürütülmesi, Günlük finans ve banka işlemlerinin takibi, haftalık ödeme listelerinin hazırlanması ve takibinin gerçekleştirilmesi, Muhasebe kayıtların..

İş TanımıGEBZE-KOCAELİ'nde otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın  eloktrostatik toz  bölümünde çalışabilecek vardiya amirlerine ihtiyacımız vardır.Aranan Nitelikler-Fabrika disiplininde çalışabilecek -Askerliğini yapmış ..

Kocaeli / Darıca Firma Adı Gizli

Genel Nitelikler: Şirketimizin İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasındaki projelerinde görevlendirilmek üzere Bay/Bayan TEMİZLİK ŞEFİ aranmaktadır. En az Lise, tercihen üniversite mezunu, Temizlik operasyonları yönetiminde en az 3 yıl deneyimli, Temizlik ..

Kocaeli / Tümü Zm Grup

Enerji sektöründe taahhüt alanında faaliyet gösteren, dinamik büyüme trendinde olan firmamızın Türkiye genelindeki şantiyelerinde istihdam edilmek üzere: 380 KV Trafo Merkezi (TM), 154 KV Trafo Merkezi (TM), İletim Hattı konusunda tecrübeli, inşaat işlerini baştan sona koordine edebil..

Kocaeli / Gebze Akaydo İnşaat

kocaeli gebze şantiyemizde çalışmak üzere tecrübeli inşaat mühendisi şantiye şefi aranmaktadır.başvurular online yapılmakta olup başvurmak isteyenlerin mail adresimize cv göndermeleri gerekmektedir...

Kocaeli / Gebze sodexo

SODEXO Entegre Hizmet Yönetimi AŞ olarak Kocaeli/Gebze projelerimizde değerlendirilmek üzere, İşletme Şefi - 30-40 yaş arası, - Lise Mezunu ya da yüksekokul(otelcilik v.s.), - Operasyonda personel planlaması yapabilecek, - 3 vardiyada da çalışabilecek,..

ŞANTİYE TECRÜBESİ OLAN 20-60 yaş arası İNŞAAT MÜHENDİSİ,İNŞAAT TEKNİKERİ - MİMAR ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANMAKTADIR...