Kocaeli Sorumlu İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Sorumlu
Kocaeli / Dilovası TEMPA PANO SAN.VE TİC.A.Ş.

Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmamızın muhasebe bölümünde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun "Muhasebe Sorumlusu" ihtiyacımız bulunmaktadır. ARANAN NİTELİKLER: Muhasebe konusunda ön lisans veya lisans düzeyinde eğitim almış, Ge..

Kocaeli / Çayırova sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. Gebze deki projemizde değerlendirmek üzere; gıda mühendisi bölümünden mezun toplu yemek üretiminde en az 5 yıl tecrübeli ikna kabiliyeti yüksel personel yönlendirebilecek İşletme Müdürü İşletme Şefi ne ihti..

Kocaeli / Çayırova ORAKÇI Şirketler Grubu

Otomotiv sektöründe plastik kalıp üretimi yapan firmamızda CAM programlarına hakim, işçi sağlığı ve güvenliği ile ekip çalışmasına uygun CAM Sorumlusu aramaktayız. Aranan Nitelikler: • CAM programının yapılması ve parçaların sorunsuz işlenmesini sağlanması, • İmal edilecek p..

Kocaeli / Gebze Adecco Gebze

İş Açıklaması: Adecco Group, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır.İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri ol..

Kocaeli / İzmit Smmm Serdar Kandemir

İZMİT SANAYİ İÇİNDE BULUNAN OTOMOTİV SEKTÖRÜNE İMALAT YAPAN FİRMAMIZA GENEL MUHASEBE VE MALİYET MUHASEBESİNDE EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ LOGO PROGRAMINI ETKİN KULLANAN E-FATURA İŞLEMLERİNE HAKİM KDV İADELERİ KONUSUNDA DENEYİMLİ İTHALAT VE İHRACAT İŞLEMLERİNİ BİLEN..

Kocaeli / Çayırova DB Schenker Arkas Türkiye

Aranan Nitelikler ve İş Tanımı Nitelik; • Ön Lisans mezunu (Tercihen Lojistik vb. bölümlerden mezun) • İlgili mevzuatlar ve depo süreçleri konularına hakimiyet (Mal kabul &etiketleme süreçlerinde deneyimli) • Lojistik sektörü deneyimi • ERP kullanıcı deneyimi ..

Kocaeli / Gebze Best Makina

GEBZE - DİLOVASINDA BULUNAN ISI YALITIMLI ÇİFT CAM MAKİNALARI YAPAN FİRMAMIZA, * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ * MİNİMUM LİSE MEZUNU * SORUMLULUK ALABİLECEK ,GEREKTİĞİNDE FAZLA MESAİ YAPABİLECEK * ÖĞRENMEYE AÇIK - TERCİHEN MAKİNA SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ * DEPO SORUMLUSU BAY PE..

1970 DEN BU YANA DOĞALTAŞ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ / MAKİNELERİ SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE MAKİNE MONTAJ İŞÇİSİ ARAMAKTAYIZ. -Askerliğini tamamlamış/muaf, -Ortaöğretim, endüstri meslek / teknik lise veya yüksek okul mezunu -Makine / mekanik..

Kocaeli / Çayırova Saydaş Plastik

En az lise mezunu, Aktif araç kullanabilen, Raporlama yapabilecek düzeyde bilgisayar bilgisine sahip, Üretim sektöründe tecrübeli, Öğrenmeye açık, istekli, Satışı yaşam şekli haline getirmiş, Dış görünüşüne özen gösteren, Etkin iletişime sahip, Sonuç o..

Kocaeli / Dilovası Standart Civata

Dilovası Mermerciler Sistesi'nde görev alacak, Meslek lisesi ya da MYO (torna tesviye-makine-makine ressamı-otomotiv-malzeme/metalürji vb bölümlerden) mezunu, Kalite Kontrol ölçü aletlerini kullanmada (kumpas, mikrometre, mastarlar, sertlik ölçme) en az 2 yıl tecrübe sahibi ..