Kocaeli Sorumlu İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Sorumlu

140 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜMLÜ RESİNDENCE DA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE MUHASEBE VE RESEPSİYONİST GÖREVLİSİ; 1. AKSE MAHALLESİ - ÇAYIROVA / KOCAELİ İÇİN ULAŞIM SORUNU OLMAYAN, 2. EN AZ 2 (İKİ) YIL MUHASEBE TECRÜBESİ OLAN, 3. APSİYON SİTE PROGRAMINI KULLANMAYI BİLEN, 4. EN AZ 1.70 ..

Kocaeli / Çayırova Zmf Makina

-Offıce programlarına hakim -Logo go3 Progmanı Bilen -Grup çalışmasına uyumlu -Genç, dinamik ve enerjik -Referans gösterebilecek -Aktif araç kullanabilen  -22-27 yas arası askerliğini tamamlamış -Dikkatli ve güvenilir sorumluluk alabilecek -Gebze ve ..

Kocaeli / İzmit Smmm Serdar Kandemir

EN AZ 2 YILLIK OKUL MEZUNU İNŞAAT MUHASEBESİ KONUSUNDA EN AZ 3 YIL TECRÜBELİ GENEL MUHASEBE VE BORDRO İŞLEMLERİNE HAKİM RAPORLAMA YAPABİLECEK İŞİNİ YAŞAYAN SORUMLULUK SAHİBİ TERCİHEN SİGARA KULLANMAYAN..

Kocaeli / Gebze İZ BASKI

1987 yılında İstanbul’da kurulan İz Baskı A.Ş. 20 yılı aşan tecrübesiyle silikon ve mastik yapıştırıcıları için plastik kartuş üretmektedir. Yüksek teknoloji ile plastik enjeksiyon ve yüksek kalitede ofset baskı tekniği ile Türkiye ve Orta Doğu pazarının lider firması olan İz Baskı A.Ş, Slovenya’da ..

Kocaeli / Gebze BUYRUK GROUP

HİZMET VERMEKTE OLDUĞUMUZ GEBZE BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE "DIŞ SAHA MANEVRA SORUMLUSU" İSTİHDAM EDİLECEKTİR. *DIŞ SAHADA GELEN KAMYON VE TIR İÇİN MANEVRA YAPTIRMASI, YÖNLENDİRMESİ *ARAÇLARDAN İSTENİLEN BELGELERİN KONTROLÜ *ARAÇ ŞOFÖRLERİNİN BEKLEME..

• En az Ticaret Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okul mezunu, • Operasyon muhasebesi işlemlerini takip edebilecek,(günlük kasaların takibi ve kontrolü, bankaların işlenmesi, çek-senetlerin takibi ve işlenmesi, ödeme ve tahsilatların takibi, şube muhasebelerinin koordinasyonunun ve kontrolünün ..

• En az Lise veya Yüksek Okul mezunu, • Ağır vasıta, Tır, Dorse, Kamyon, Otobüs ve orta grup-küçük grup araç yedek parça, konusunda tecrübeli, • Depo sok düzenini bilen, mevcut depolarda mal kabulü, barkodlama, ürün yerleştirme ve servise ürün tedariği sağlama konularında görev alacak,..

Kocaeli / Çayırova Özaltun Plastik Goldex

Plastik üretiminde çalışacak, Giriş çıkışları kontrol edecek üretim planlama ve kalite kontrol işleri yapacak, Mikro yazılımı bilen deneyimli eleman alinacaktir...

Kocaeli / Gebze BUYRUK GROUP

HİZMET VERMEKTE OLDUĞUMUZ GEBZE BÖLGESİNDEKİ PROJEMİZDE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE SEVKİYAT YÖNLENDİRME SORUMLUSU İSTİHDAM EDİLECEKTİR. *DIŞ SAHADA GELEN KAMYON VE TIR İÇİN MANEVRA YAPTIRMASI, YÖNLENDİRMESİ *ARAÇLARDAN İSTENİLEN BELGELERİN KONTROLÜ *ARAÇ ŞOFÖRLERİNİN BEKLE..

Firmamızın Muhasebe Bölümünde Çalışacak Tecrübeli veya Tecrübesiz Çalışma Arkadaşı Arıyoruz...