Kocaeli Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Teknik Uzman

İş TanımıKaramürsel Sınav Temel LisesiAranan NiteliklerKARAMÜRSEL SINAV TEMEL LİSESİNDE VE KURS MERKEZİMİZDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ ÖĞRETMENLİĞİ SEVEN ÖZVERİLİ MESLEKTAŞLARIMIZLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ  ..

Kocaeli / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş Tanımı- Ürünlerin gruplara ayrılmasının sağlanması,- Depodaki süreçlerin tümüne destek verilmesi,- Ürün depolama süreci ve temizlik süreçlerine destek verilmesi,Aranan Nitelikler- Tercihen lise ve MYO mezunları,- ..

Kocaeli / Tümü RAMADA PLAZA İZMİT

Aranan Nitelikler* Meslek Lisesi veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,* Ekip çalışmasına uygun,* Vardiyalı çalışabilecek,* Askerlik problemi olmayan,* İzmit'te ikamet eden/edebilecek * Elektrik ile ilgili bilgi ve mesleki belge sahib..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıHızlı tüketim konusunda faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamızda görevlendirilmek üzere,  Çiftçilerin tarlalarını gps aleti ile nokta alarak sınırlarını belirleyecek, Çiftçi ile görüşmeden önce çiftçiyle tarlası ve ürünü hakkında..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerHızlı tüketim konusunda faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamız sponsorluğunda yürütülen bir sosyal sorumluluk projesi olan, 'Değerli Tarım Projesi' nde görev alacak Eğitmen arıyoruz.  Sosyal bilimler eğitimi almış ..

İş TanımıYapı kimyasalları konusunda üretim yapan grup firmamız için labartuar da çalıştırılmak üzere bay laborant arkadaşlar.Aranan NiteliklerÇimento labratuarı ve beton labratuarında tecrubeli, asgari çalışma kurallarına uyacak ılımlı..

İş TanımıGeri dönüşüm yapan firmamıza, Bakır Elektrolizi konusunda görev yapacak takım arkadaşları aramaktayız.Aranan NiteliklerDürüst, güvenilir, tertipli ve titiz . Tercihen bakır elektrolizi teknik işlerinde çalışmış. ..

İş TanımıGeri dönüşüm yapan firmamıza, 1-      Elektrik teknisyeni (vardiyalı çalışabilecek) 2-      Makinelerden anlayan makine teknisyeni ( vardiyalı çalışabilecek)Aranan NiteliklerDürüst, güvenilir, tertipli ve titiz . ..

İş TanımıOtomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın AR-GE bölümünde görevlendirmek üzere Makine Mühendisi alınacaktır. * makine ve kalıp tasarımı * üretim verimliliğinin arttırılması * ürün geliştirme projeleri * projelerin devreye alınması ..

İş Tanımı* Kameralı Kontrol, Görüntü İşleme, Yapay Görme teknikleri içeren projelerde yazılım uzmanı olarak görev almak * .NET ortamında programlama yapmak * Konu ile ilgili temel elektronik ve mekanik birikimleri edinmek ve projelerde uygulamak * Konu ile i..