Kocaeli Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Teknik Uzman

İş Tanımı Yetkili satıcılarımızın, müşteri tekliflerini hazırlanması, siparişlerini fabrikaya gönderebilmesi için kullandıkları satış programı ile ilgili tüm veri tabanı çalışmalarını yapmak Programı yazan yazılım firması ile tüm iletişimi sağlamak K..

İş TanımıGebze lokasyonundaki Borusan Endüstriyel Sistemler şirketimiz için Elektrik Pano Montaj Operatörü arayışı içindeyiz.   Şirketimizin ihtiyaç duyduğu her türlü senkronizasyon , dağıtım v.b panolarımızın montaj ve kablaj işlerinde..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerHidrolik-pneumatik üzerinde tecrübeli,Kaynakçılık tecrübesi buunanPLC ve Elektronik kontrol konusunda ve Fabrika elektriğinde tecrübel,..

Kocaeli / Tümü EKOL LOJİSTİK

İş TanımıLojistik sektöründe hizmet veren şirketimizde görev alarak gümrük tescil işlemlerini takip edecek, evrak süreçlerinde ve gümrük idarelerindeki saha operasyonlarını yönlendirecek, gümrük mevzuat ve uygulamalarına hakim, esnek çalışma gün ve saatlerine uyum gösterebile..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz gıda sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için Kalite Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.    Ürünün prosesin doğru gittiğini ve önceden belirlenen standartlara uygun çalıştığını yaptığı analizlerle  gözle..