Kocaeli Tekniker İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Tekniker
Kocaeli / Gebze YÖRE GRUP

Yöre Group iştiraki olan Bilba İnşaat ve Taahhüt firmamızın merkez ofisinde görevlendirilmek üzere; - ileri düzeyde Autocad kullanabilen, - ileri düzey exel-word bilgisine sahip - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun - Askerlik hizmetini tamamlamış - B sı..

Elektronik kart üretimi yapan firmamızda SMD Dizgi hatlarında ve Elektronik kartların el ile montaj ve denetimlerinde çalışacak deneyimli elemanlar alınacaktır. Deneyimli olanlar ve Savunma sanayinde çalışmış olanlar tercih sebebidir. Fabrika Adresi Gebze Plastikçiler organize olup servisimiz vardır..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

Kocaeli / Çayırova Sms Siemag

Uluslararası alanda, demir çelik tesislerinin tasarımı, imalatı ve ekipmanlarının bakım onarımı konusunda faaliyet gösteren, % 100 yabancı sermayeli firmamızın imalat bölümünde çalışacak “CNC operatörü / makine teknikeri’’ aranmaktadır. Çalışma Yeri: Çayırova, Kocaeli ..

Kocaeli / Çayırova BMA TEKNOLOJİ A.Ş.

İş Tanımı: Yeni inşa gemi Elektrik/Otomasyon Projeleri sektöründe çalışan şirketimizin Üretim Tesisi’nde bulunan “Mekanik Atölye” kısmında görevlendirilmek üzere, meslek yüksekokulu ya da endüstri meslek lisesi mezunu teknisyen/tekniker alımı yapılacaktır. İşin daha detaylı anlatımı aşağ..

İş Açıklaması Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi'nde talaşlı imalat alanında faaliyet gösteren firmamıza Kalite Kontrol Teknikeri alımımız olacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar •ISO 9001 VE TS 16949 Kalite Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliğ..

Kocaeli / Gebze Adecco Gebze

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

Kocaeli / Dilovası CHRYSO

Genel Nitelikler MYO veya Teknik Liselerin Beton Teknolojisi , İnşaat Teknikerliği bölümlerinden mezun , Anadolu yakası E-5 güzergahında ikamet eden Askerliğini yapmış 25-30 yaşında BAY adayların başvuruları dikkate alınacaktır. İş Tanımı ..

Kocaeli / Kandıra Evyap İnşaat

MERKEZ OFİSİ İSTANBUL / BAHÇELİEVLERDE BULUNAN FİRMAMIZA , İZMİT / KOCAELİ -KANDIRA ŞANTİYEMİZDE TÜNEL KALIP - KONUT İŞLERİNDE TECRÜBELİ ELEKTRİK MÜHENDİSİ ARANMAKTADIR. *ÜNİVERSİTELERİN ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ ALANLARINDAN MEZUN *NETCAD AUTOCAD PROGRAMLARINA HAKİM..

Kocaeli / Çayırova Gümüşay Grup

GEBZE GÜZELLER ORGANİZE SANAYİ de bulunan ELEKTRONİK CİHAZ ÜRÜNLERİ üzerine olan lojistik depomuzun TEKNİK BÖLÜMÜ ne BAY-BAYAN OPERATÖR / DEPO ELEMANI ekip arkadaşları arıyoruz . Yaş sınırlamamız 18-30 dur. Uygun adayların aşağıda yer alan adrese birebir başvuru yapmaları gerekmektedir. ..