Kocaeli Tekniker İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Tekniker

Firmamız TOSHİBA'nın Türkiyede 14 servisinden bir tanesi.Bölgemizdeki firmaların bilgisayar konusunda teknik destek sorunlarını çözüyoruz.Kamera sistemleri kurulumu ve teknik desteği sunuyoruz...

Türkiye'nin ilk ve tek hastane otelcilik hizmeti veren APlus bünyesinde görevlendirilmek üzere, Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü mezunu, Konusunda enaz bir yıl deneyimli Ekip çalışmasına yatkın, Vardiyalı çalışabilecek, Askerliğini yapmış Bay..

Kocaeli / Gebze Labirent Mühendislik

İŞİN TANIMI: FİRMAMIZIN ŞUBELERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, PROJE ELEMANLARI ALINACAKTIR. ARANAN ÖZELLİKLER, -18 - 35 YAŞ ARALIGI BAY VE BAYANLAR, -AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, -DİKSİYONU DÜZGÜN,GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN, -HIRSLI VE GELİŞİME AÇIK, -KARİYE..

Kocaeli / Gebze IPM TONER

• Meslek yüksek okulu kimya bölümü mezunu • Kalite kontrol konusunda ( son kontrol ) en az 3 yıl tecrübeli • Dikkatli ve detaylara önem veren • Ekip çalışmasına yatkın • Sonuç odaklı çalışıp karar verme ve problem çözme vasıflarına sahip, • 25-32 yaş aralığında • ..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

Kocaeli / Gebze BMA TEKNOLOJİ A.Ş.

İş Tanımı: İstanbul, İzmit ve Yalova tersanelerinde yürütülmekte olan yeni inşa gemi Elektrik/Otomasyon Projelerinde görevlendirilmek üzere, meslek yüksekokulu ya da teknik/meslek lisesi mezunu teknisyen/tekniker alımı yapılacaktır. İşin daha detaylı anlatımı aşağıdaki gibidir:  G..

Kocaeli / Çayırova BMA TEKNOLOJİ A.Ş.

İş Tanımı: Yeni inşa gemi Elektrik/Otomasyon Projeleri sektöründe çalışan şirketimizin Üretim Tesisi’nde bulunan “Mekanik Atölye” kısmında görevlendirilmek üzere, meslek yüksekokulu ya da endüstri meslek lisesi mezunu teknisyen/tekniker alımı yapılacaktır. İşin daha detaylı anlatımı aşağ..

Kocaeli / Gebze Net Danışmanlık

İş Açıklaması Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, endüstriyel boyahane ve boya ekipmanları vb. üretimi yapan, sektörün ileri gelen yerli şirketlerinden biri için; Üretim Teknik Personeli arayışımız bulunmaktadır. Üretim ve üretim akışını kontrol etmek Üretim organizasy..

Kocaeli / Gebze Tayaş Gıda

MYO veya teknik lise mezunu ( Torna, tesviye v.b.) Benzer görevde Gıda sektöründe en az 4 yıl çalışmış Askerlik hizmetini tamamlamış 3 vardiya düzeninde çalışabilecek Gıda sektöründe özellikle çikolata kalıplama ve ambalaj makineleri, yumuşak ve sert şeker üretim ve ambalaj m..

Kocaeli / Çayırova Bvm Yapı Denetim

Çayırova’da faaliyet gösteren Yapı Denetim Kuruluşumuz için Üniversitelerin Yapı Öğretmenliği veya MYO'ların İnşaat Bölümlerinden Mezun, MS Office uygulamaların iyi derecede kullanabilen, tercihen Yapı Denetim Sektöründe deneyimli Bayan İNŞAAT TEKNİKERLERİ aranıyor...