Kocaeli Tümü İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Tümü
Kocaeli / Gebze Myn Grup İnsan Kaynakları

GEBZE ORGANİZE SAN. BÖLGESİNDEKİ FABRİKAMIZIN, KAPORTA BOYA BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR. ASKERLİK GÖREVİNİ TAMAMLAMIŞ TECRÜBELİ KİŞİLER DEĞERLENDİRMEYE ALINACAKTIR. YEMEK+SERVİS+SOSYAL HAKLAR..

Kocaeli / Çayırova EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan şirketimiz bünyesinde; Hizmet vermekte olduğumuz bir bankanın Operasyon Merkezi için aşağıdaki kriterlere uygun Silahlı Bay Güvenlik personeli alınacaktır. (..

Kocaeli / Gebze Enkad İnşaat

ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN, MUHASEBE PROGRAMLARINI KULLANABİLEN TERCİHEN MİCRO KULLANABİLEN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR(GEBZE CİVARINDA İKAMET EDEN TERCİHİMİZDİR.)(18-30 YAŞ ARASI)..

Kocaeli / İzmit Saran Grup

8 saat 3 vardiya çalışma düzeninde, Maaş : 1500MAAŞ +175 Yemek+150 Yol Aranan nitelikler Görünümüne özen gösteren, Özel güvenlik Kimliği olan ve süresi dolmamış, Diksiyonu düzgün, Güvenlik işini meslek haline getirmiş, İzmit bölge sınırları içerisinde oturan..

Kuruyemiş Fabrikamızda Üretim ve Depo Bölümlerinde çalıştırılmak üzere; 40 Yaşını aşmamış Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış Vardıyalı çalışabilecek Bay - Bayan personeller alınacaktır Başvurular şahsen yapılacaktır Pelitli köyü yolu üzeri 2 km Hamidi..

Kocaeli / İzmit Garanti Grup

İş Tanımı İZMİR + KOCAELİ +İSTANBUL ANADOLO + İSTANBUL AVRUPA İlaçlama sektöründe Lider firma olan ve yıllardır faaliyet gösteren firmamıza; ACİL OLARAK İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında ikamet eden ve ( İkamet ettiği yakayı çok iyi bilen ) evlere ve işyerlerine ilaçlama iş yap..

Kocaeli / Darıca TURKAŞ

Ümraniye İMES organize sanayi bölgesinde yemek hizmeti vermekte olduğumuz projemizde , Bay , Toplu yemek hizmetinde çalışmış, Toplu yemek sektör tecrübesi olan , Kalite hijyen kurallarına uyumlu çalışacak , Üretim süreçlerinde aktif rol alacak , Personel yönetimi ..

Kocaeli / Darıca TURKAŞ

Gebze plastikçiler organize sanayi bölgesinde yemek hizmeti vermekte olduğumuz projemizde" BAY " AŞÇI istihdam etmek istiyoruz. Askerlik hizmetini tamamlamış , 16:00/24:00 Vardiyasından çalışabilecek , Alanında tecrübeli , Toplu yemek sektöründe çalışmış , Bay AŞ..

Kocaeli / İzmit Özel Ada Elit Diş Lab

KOCAELİ İHALE İŞİNDE ÇALIŞABİLECEK PORSELEN İŞLEMESİNDE GÖREVLENDİRİLECEK GÜNLÜK ORTALAMA 90-120 ÜYE KAPASİTELİ DAHA ÖNCE İHALE İŞİNDE ÇALIŞMIŞ TEKNİSYENLER ARANMAKTADIR… ŞEHİR DIŞI DÜŞÜNENLER İÇİN KALACAK YER LOJMAN MEVCUTTUR. SSK + MAAŞ ÖZEL ADA ELİT DİŞ LABORAT..

Kocaeli / Gebze Erce Group

dilovasında yenı baslayacak sanayı bölgesi projemız ıcın silahlı guvenlık kımlık kartlı dıksıyonu duzgun gebze darıca beylıkbagı bolgelerınde ıkamet eden bay silahlı guvenlık personellerı alınacaktır.şartlar 1650+agi+250 multınet+servis+yemek..