Kocaeli Tümü İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Tümü
Kocaeli / Darıca Günyap Grup

Firmamızda çalıştırılmak üzere en az lise mezunu ön muhasebeden anlayan tecrübeli tercihen DARICA/GEBZE de ikamet eden BAYAN ön muhasebe elemanı alımı yapılacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır. GÜNYAP ELEKTRİK İNŞ. TAAH. MÜH. MÜŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Fevzi Çakmak Mah. ..

Kocaeli / Gebze Beyazlar Gıda

ÜRETİM MAKİNALARINDA; PAKETLEME VE AMBALAJLAMADA ÇALIŞACAK ELEMAN ARANMAKTADIR...

Kocaeli / Çayırova EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan şirketimiz bünyesinde ; 18 Kasım 2016 tarihinde güvenlik hizmetine başlayacağımız MİMARSİNAN MH. YANYOL CD. NO:28 41400 GEBZE/KOCAELİ adresinde yer alan Fabr..

Kocaeli / Kartepe Berfin İnşaat Mimarlık

MİMARLIK OFİSİMİZE TASLAK HAZIRLAYABİLECEK, MİMARİ PROJE ÇİZEBİLECEK TECRÜBELİ TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

Yeşilova Merkezde Bulunan Ofisimizde Çalışacak Ön Muhasebe ve Bilgisayar Deneyimi Bulunan Kendini Geliştirebilecek esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek tecrübeli Bayan Eleman..

Kocaeli / Çayırova Kuantum Dış Ticaret

ŞİRKETİMİZE DİKSİYONU DÜZGÜN TELEFON TRAFİĞİNİ YÖNLENDİREBİLECEK BAYAN SEKRETER ALINACAKTIR.MAAŞ+YOL+YEMEK+SGK..

1983' den beri Isıl İşlem sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere "ISIL İŞLEM OPERATÖRÜ" aramaktayız. *tercihen meslek lisesi mezunu * Vardiyalı çalışma sistemine uygun * Yetişmiş veya yetiştirilmek üzere..

Kocaeli / Gebze Erce Group

gebzede bölgesınde bulunan çeşitli projelerımıze ve yeni başlayacak olan lokasyonlara silahlı-silahsız kimlik kartlı diksiyonu düzgün,gebze ve çevrelerinde ikamet eden bay güvenlik personelleri alınacaktır...

Kocaeli / Gebze Erkul Metal

Gebze de bulunan zamak kapı kolu ve kulp ürünleri yapan fabrikamıza Solidworks bilen tecrübeli zamak kalıpçısı alınacaktır...

Kocaeli / Dilovası Özaltun Plastik Goldex

YAKLAŞIK OLARAK 100 KİŞİYE YEMEK YAPABİLEN PROFESYONEL AHÇI ARAMAKTAYIZ. VE AHÇI YARDIMCISI TEMİZLİK İŞLERİNE BAKACAK YARDIMCI BAYAN ARAMAKTAYIZ. DİLOVASI / MERMERCİLER SİTESİ 3. CADDE NO : 62 02624443156 Kemal AKINCI..