Kocaeli Uzman İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Uzman
Kocaeli / Kartepe Gebo Pres

Pul, rondela ve farklı formlarda sac parçaları üretimi üzerine faaliyet gösteren firmamız bünyesinde Maliyet Analiz Uzmanı olarak görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları aramaktayız. • Tercihen Endüstri Mühendisliği mezunu, • Otomotiv sektöründe özellikle saç parçalar konusunda..

Kocaeli / Kartepe Gebo Pres

Pul, rondela ve farklı formlarda sac parçaları üretimi üzerine faaliyet gösteren firmamız bünyesinde Kalıphane bölümünde Kalıp Tasarım Sorumlusu olarak görevlendirilecek çalışma arkadaşları aramaktayız. • Tercihen Meslek Yüksek Okullarının Teknik Resim bölümlerinden mezun, Teknik L..

Kocaeli / Gebze ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

Uluslararası Kimyasal Madde Taşımacılığı ve Lojistik sektöründe lider konumda yer alan firmamızın Gebze' de bulunan ofisinde görevlendirilmek üzere; •Lise, tercihen önlisans mezunu olan, •Tercihen lojistik sektöründe Likit nakliye operasyonları konusunda deneyimli, •Filo ve ..

Kocaeli / Başiskele Green Lojistik

YEŞİLGÜÇ A.Ş. Kocaeli Projelerinde Görevlendirmek Üzere; İnsan Kaynakları Uzmanı GENEL NİTELİKLER • İş Kanunu ve SGK mevzuatı hakkında bilgi sahibi, • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • Personel özlük işleri, bordrolama, puantaj süreçlerinde den..

Kocaeli / Gebze WATSONS TÜRKİYE

-En az lise veya MYO mezunu, -Depo, sevkiyat ve kargo teslimat konusunda en az 1 yıl deneyimi olan, -Maltepe-Gebze E5 güzergahı üzerinde ikamet eden, -Dikkatli, çözüm odaklı, -Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olan, -Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış...

Kocaeli / İzmit Alkan Hukuk Bürosu

Evrak Takibi ve Resmi Yazışma Yapabilecek, Tercihen Bu Konuda Tecrübeli, İş İzmit ve çevresinde ikamet eden, En az LİSE mezunu, En az 2 yıllık iş tecrübesine sahip, Öz Motivasyonu ve İkna Kabiliyeti yüksek, Diksiyonu Düzgün, İnsanlarla İletişim Becerilerine Güvene..

Kocaeli / Dilovası Özaltun Plastik Goldex

Şubat 2016 da Pendik - İSTANBUL'dan, Dilovası - KOCAELİ adresine taşınacak olan Genel Merkezimizin bünyesinde çalıştırılmak üzere -İyi derecede mikro bilen -İş ve evrak takibinde titiz davranabilen -Sorumluluk sahibi -Ön muhasebe ve Genel muhasebe de deneyimli -Ş..

Kocaeli / Gebze Kar Group

Çevre ve İSG Uzmanı; Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından (ÇSGB) Onaylı A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Belgesi Olan, Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinden Mezun Olan, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Eğitim Ve Araştırma Merkezinden (ÇASGEM) Onaylı Eğiticilerin Eğitimi Belgesi Ola..

Kocaeli / İzmit Ergül Kargo

1992 den beri ambar taşımacılığı ağırlıklı çalışan şirketimiz Ergül Kargo Ltd Şti. bünyesinde İzmit,Adapazarı ve Düzce illeri bölgesinde çalışacak ''Lojistik Satış Yönetmeni'' aramaktayız. Aranan Özellikler: Lise veya üniversite mezunu, Lojistik ,ambar,kargo sektörlerinde minimum..

Kocaeli / Gebze Erkul Metal

METAL KULP VE KAPIKOLU İMALATI YAPAN FİRMAMIZA, BÜTÜN GENEL MUHASEBE SÜREÇLERİNİ YÜRÜTEBİLECEK, İŞLEMLERİ BEYANNAME AŞAMASINA KADAR GETİREBİLECEK, PERSONEL BORDROLARINI HAZIRLAYABİLECEK, FİNANS BİRİMİNE DESTEK OLACAK,İHRACAT İŞLEMLERİNİ YAPABİLECEK; ÜNİVERSİTE MEZUNU GE..