Konya Aşçı İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Aşçı

Bahçıvanlar Basım Sanayi A. Ş de' görevlendirilmek üzere Güler yüzlü, hijyene dikkat eden, esnek çalışma saatlerine uyumlu deneyimli bayan aşçı alınacaktır...

Konya / Karatay Sadepak Plastik

YEMEK VE TEMİZLİK İŞLERİNDE ÇALIŞACAK 25-35 YAŞ ARASI BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. SSK+YEMEK+MAAŞ+SERVİS Müracaatlar şahsen yapılacaktır...

Konya / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YÜKSEK MAAŞLA GEMİ PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERD..

GHERDAN GOLD OTEL DE IZGARACI AŞCI ARANMAKTADIR...

Konya / Karatay Baran Otomotiv

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere çay yemek ve temizlik işlerine bakacak bayan eleman; firmamızda kendisi ile birlikte 4 kişiye yemek yapacak günlük rutin temizlik işlerini yapacak ve çay servisine bakabilecek elem ihtiyacımız vardır asgari ücret+ssk..

Konya / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. ..

Konya / Selçuklu Abk Şirketler Grubu

Açık büfe kahvaltı ve ekstralarını hazırlayıp servis yapabilecek, İnsan ilişkileri iyi Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek Hijyene önem veren, tercihen eğitim almış, Erken saatte işe başlayabilecek, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek Bay ve Bayan..

FİRMAMIZDA Yemek ve Genel temizlik düzenini saglamak üzere eleman alınacaktır.. SERVİSİMİZ VARDIR...

ADA RESTORANTTA ÇALIŞMAK İÇİN AŞÇI soğuk mezeci ARAYIŞIMIZ VARDIR...

GENEL NİTELİKLER Firmamız yemekhanesinde görev almak üzere aşağıdaki niteliklere sahip "Aşçıbaşı" arayışımız bulunmaktadır. Yeniliğe ve öğrenmeye açık, araştırmacı Presentabl Hızlı karar verme yeteneğine sahip Ekip yönetimi konusunda deneyim sahibi Tak..