Konya Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Satış Danışmanı

Sektör öncüsü ev gereçleri beyaz eşya firmamız için ısıtıcı ürün satışında ulusal teknoloji marketlerde görevlendirilmek üzere sürekli olan projemizde, satış deneyimi mevcut , ikili ilişkileri kuvvetli satış danışmanı personeller aranacaktır. maaş + yol + prim sistemi le çalışıl..

GHERDAN GOLD OTELLERDE ÇALIŞMAK ÜZERE DENEYİMLİ TURLARI ACENTELERİ VE ŞİRKETLERİ BAĞLANTILARI VE ANLAŞMALARI YAPACAK PAZARA HAKİM PAZARI TANIYAN TAKIM ARKADAŞI ARANMAKTADIR...

Konya / Meram Orbis Rehberlik

ORBİS, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanlarında bilgisayar ve web destekli çözümler sunan, bilgi işletim sistemleri üreten bir firmadır. Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık merkezinde olmakla birlikte sunduğu hizmetler arasında; eğitim, eğitmen eğitimi, yönetici konferansları ve aile konferan..

Konya / Tümü Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz küçük ev aletleri sektöründeki markalara; * İlgili marka ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapabilecek, * Mağazacılık ve dayanıklı tüketim malları sektöründe tercihen tecrübeli veya yetiştirilmeye açık * Satış ve müşteri odaklı * Prez..

Konya / Tümü ALLİANZ SİGORTA

Genel nitelikler: • 4 yıllık üniversite mezunu veya 2 yıllık Sigortacılık MYO mezunu • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli • Kariyerini aktif satış üzerine kurmayı ve bu alanda uzmanlaşmayı hedefleyen • Yoğun çalışma temposunu en..

Konya / Merkez HALKA GRUP

İŞİN TANIMI Kozmetik sektöründe görevlendirilmek üzere, . • Müşteriye ürünler hakkında bilgi verecek, • Alternatif ürünler sunacak, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmalarını yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, • Sipariş oluşturup tak..

Konya / Selçuklu Karakaş Bilişim İnşaat

Konyada bulunan insaatlarimizin daire satışlarını yapabilecek emlak sektöründe deneyimli prezentabl, kendine guvenen çalışma arkadaşı alınacaktır. Yüksek maas+Satış sonrası PRIM+Sigorta+Yemek..

GHERDAN GOLD OTELLERDE ÇALIŞMAK ÜZERE DENEYİMLİ TURLARI ACENTELERİ VE ŞİRKETLERİ BAĞLANTILARI VE ANLAŞMALARI YAPACAK TAKIM ARKADAŞI ARANMAKTADIR...

Konya / Meram Abk Şirketler Grubu

Şirketimize bağlı BYD RUMİ Turizm ve Seyahat Acentemizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere ve yetkinliklere sahip eleman alınacaktır. Tercihen Turizm ve Otelcilik Bölümü Mezunu, Turizm Seyahat acentesinde satış ve organizasyon deneyimi olan, Planlama ve o..

Konya / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz finans sektöründe lider, yabancı ortaklı kurumsal müşterimiz için ‘’ Emeklilik ve Sigorta Danışmanı’’ aramaktayız. Genel Nitelikler; • En az ön lisans mezunu, • Tercihen 1-2 yıl satış tecrübesi olan veya satış kabiliyetine inanan,..